Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit tukových bulek na hlavě

Od: nanavsteve odpovědí: 4 změna:

Bohužel chirurg si žádá za odstranění příliš vysokou částku a navíc mi slíbil, že se stejně brzo udělají znova.

Byl bych vděčný za radu, jak bych se jich mohl zbavit sám, nejlépe od někoho kdo podobný zákrok prodělal. Je po vyříznutí nutné šití? Krvácí to hodně, bolí to, jak dlouho se to bude hojit? Jakou desinfekci na zákrok zvolit? Stačí jodisol? Dá se koupit nějaké lokální anestetikum v lékárně bez receptu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Já bych si teda sám do hlavy neřezal...*bzum*

doplněno 15.01.10 20:32:

Co když při řezání narazíte na tepnu či žílu...?*bzum*

pt®

Bohužel, s tímto samým se potáká náš syn. Dělají se mu takové bulky na obličeji. Nenechá to dorůst do velké velikosti, chodí na chirurgii ambulantně. Naposledy včera byl na zákroku, ale u ušního, protože bulka byla v blízkosti ucha. Lékař mu sdělil, že se to prostě někomu dělá. Asi se s tím budete muset smířit. Ale nenechávejte to dorůst do velké velikosti, ať nemáte zbytečně velké jizvy. A nebojte se, není to nijak bolestivé. PT /stařenka/

kytka*
hodnocení

0x

Ambulantně ti to odstraní ,mamka jich měla koli auž velkých,že nechtěla ani chodit ke kadeřnici a nechala si je odstranit -jak prosté říkala pak ,po čase se ji udělal jedna ale maličká a už neroste. Neboj se jdi do toho,držím pěsti:)

doplněno 16.01.10 12:54:

teď mi došlo,že ti jde o finance ,nelituj jich, vyplatí se to ,hlavně žádné domácí pokusy -brrrrrrrrrr.

pt®

Teď ještě čtu o placení za zákrok. Můžu říct, že syn nikdy nic neplatil. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]