Dobrý den, slyšel jsem o stránkách, kde je možno po registraci sehnat ubytování v cizí zemi zdarma za to, že splním nějaké povinnosti v domku, kdy odjede jeho majitel také někam pryč. Jmenují se stránky nějak "house... Neznáte někdo? Děkuji
Google: House sitter, Pet sitter (kdyz maji zvirata). Bez Anglictiny, ci ktereho jazyka v te zemi to mozne nebude. Obvykle jsou nutna doporuceni od predeslych klientu. Uplne ciziho cloveka bez konekci a spoustu informaci vezmou do sveho domu kdyz jsou pryc asi tezko.
Dobrý den, děkuji za odkazy. Chtěl bych se poradit když bych se zaregistroval, tak ze začátkz nebudu mít žádné recenze, jak je získat? Mám šanci že si mě někdo vybere? Děkuji
iz*
Pročet jste si ten odkaz? Já bych se zkusila zeptat přímo autorky (z nás asi nikdo zkušenost nemá).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.