Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
Předem se omlouvám, že jsem titulek dotazu nedokázal nějak výstižně napsat, bohužel limit znaků mi ale nedovolí to popsat tak, aby bylo jasno, o co mi jde. Mám takový hloupý dotaz. Na eBayi si chci objednat Android box k televizi (kdyby to někoho zajímalo, tak tento). Zajímá mě, jak dlouho to z Německa trvá? Kdyby to tam napsáno, tak bych se samozřejmě neptal, bohužel není, takže se táži.
Děkuji za odpovědi, JM.
Dobrý den. Já objednávám v jednom CD bazaru a tam když např.udělám objednávku v pondělí dopoledne , tak to ve čtvrtek mám. Záleží za jak dlouho to dotyčný pošle od zaplacení. Může to poslad hned, nebo třeba za 4 dny. No a k tomu ta cesta poštou. Doporučuji e- mailovou komunikaci. Mě posílá ten bazar automaticky, že zásilka byla odeslána.
@dvd99: Nevím, jestli balíky z Německa někdo kontroluje, ale rozhodně ne kvůli clu. EU je celní unií, takže uvnitř EU cla neexistují.
Na Ali byste to měl o kilo levnější aliexpress.com/... Také přemýšlím o koupi, mám už starý kus. Kupuji si je kvůli emulaci.
Dodací doba z Ali může být podstatně delší, než z eBay z Německa. Pokud to ovšem nemají někde v Evropě ve skladu, což je ale velmi pravděpodobné u tak nového zařízení, pak to tady může být bleskově.
Na AliExpressu je to sice fajn, akorát to má dva zásadní nedostatky: je to z AliExpressu, neboli pro mě nepoužitelné, protože vždy, když tam něco objednávám, tak se to buď ztratí a nebo to trvá tak dlouho, že by to z eBaye dorazilo už desetkrát. No a druhý problém: cena. Je to z Číny, takže by mě čekalo handrkování s poštou, s celní poštou a placení přirážek. Takže raději stovku připlatím, abych s tím měl co nejméně problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.