Zdravím, mám takový problém, je mi sedmnáct let. Je to už skoro rok, co jsem ukončil dlouhodobý vztah s dívkou, který jsem věřil, že mi bude věrná a kdyby se i tak stalo, tak že by mi řekla sama, že má někoho jiného. Místo toho jsem se to dozvěděl od někoho koho jsem v té době neznal, s danou slečnou jsem se rozešel. S oním klukem, který mi tu informaci sdělil, jsem se začal kamarádit. A někdy v září mi tehdy představil svou dlouholetou přítelkyni, bylo to prostě jak se to říká: "láska na první pohled". Ze začátku, jsem si s ní moc nepovídal, posléze se vyvinulo, zjistil jsem, že toho máme spoustu společného, dokonce i různé myšlenky a měla ráda můj humor. Byla vždycky moc veselá a nikdy si ničím nenechala zkazit náladu. Teď to bude skoro rok, i když jsme se trochu přestali kvůli školám scházet, vidíme se často a já jsem do ní stále zamilován. Tak nevím co mám dělat, mam starší ségru, která si procházela něčím obdobným, ta mi radí abych jí to neřikal a nejlépe s nimi oběma spřetrhal svazky. Pak mam taky kamarádky, které mi radí abych jí to řekl, aby se mnou též počítala. Tím, ale nechci říct, že bych mu ji chtěl sbalit, já takovej rozhodně nejsem, jen bych chtěl znát názor človeka, který je oproti mně nezaujatý. Děkuji
@johny - dlouhodobý vztah s dívkou, který jsem věřil, že mi bude věrná Víte - váš kamarád pravděpodobně něčemu podobnému věří taky. Proč chcete, aby mu bylo stejně mizerně, jako bylo vám?
Dotaz mimo soutěž - jak dlouho trvá "dlouhodobý vztah" v šestnácti letech?
Zdravím. Vaše sestra Vám radí dobře a já se k jejímu názoru přikláním též. Podívejte se na to i obráceně - kdybyste měl vztah se slečnou a někdo jiný se Vám ji pokoušel přebrat. Asi byste se s ním moc kamarádit nechtěl, že? O vztah musí mít zájem oba dva. A ta dotyčná už vztah má, takže soustřeďte svoji energii a čas jiným směrem. V 17ti letech přece není problém najít si nezadanou slečnu která by o Vás stála, s kterou byste si rozuměl a měla Vás ráda!
Rozejít se s dívkou jenom kvůli tomu, že Vám o ní neznámý kluk něco řekl, s tím klukem pak začít kamarádit a po nějaké době mu chtít přebrat dívku? To myslíte vážně?
Myslím, že byste se měl vážně zamyslet nad svým vztahem k lidem.
Nezaujatá vůči Vám nejsem → "dostalo mne", jak snadno jste svou dívku "pustil k vodě".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.