Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úhrada poplatku za srážky zaměstnance

Od: janamag* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, jsem v insolvenci a zaměstnavatel mi stržené částky odesílá na účet insolvenčního správce. Ovšem účtuje si za to poplatek.

Insolvenční soudkyně mi přikázala, že na živobytí mi zůstane 9340 korun. Žádala jsem o snížení splátek, nepovolila mi to. Ovšem se srážkou za odeslání ty peníze nemám. Jde o 4 koruny, možná blbost, ale měla jsem s účetní už tolik potíží, že jim to z principu nenechám. Řekla mi, že se se mnou o tom nebude vůbec bavit, že ji nějaká částka vůbec nezajímá a že je to příkaz majitele firmy. Tak podle jakého předpisu to strhávají? Nevíte někdo? Děkuji za odpověď. Jana.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Chodí Vám mzda na účet?

Podle zákoníku práce zasílá zaměstnavatel na své náklady zaměstnanci mzdu na jeden účet. V tomto případě by ale šlo o zasílání na Váš účet a na účet insolvenčního správce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]