Nejste přihlášen/a.
To znamená, že máš co nejdříve navštívit lékaře. Tipuji to na poruchu krevního oběhu, čili neváhej a upaluj k cévaři.
vstala jsem v 11,jak jsem byla od 5 vzhuru...usla sem,což je fajn,ale nebolelo to pal už..delá si to co chce ,ale vždy až večer teda až ležim a sou natažené...v sede to necitim,ani tak. A co to znamená ta porcuha presneji? jako zčeho to mám? a co doktorovi mam říct? bolej me nohy když spím? ja nikdy problemy nemela takový,je mi 28 let. kDYŽ JDU,TAK TO NEJAK NECITIM,ja jsem momentálne doma ,což je plus že nejsu nevyspalá...
Nevíme, z čeho to může být, a znamená to, že se budete muset osobně obrátit na někoho, kdo Vás (to přes internet nejde) vyšetří. Ani v případě, že by se někdo setkal s podobnými příznaky, by to neznamenalo, že u Vás půjde o totéž.
Dášo,
proč jste ještě doma a nešla k lékaři?
Přes internet opravdu nelze zjistit příčinu Vašich problémů. Dokonce ani ten, kdo píše, že má stejné příznaky, neví, jestli ty příznaky jsou opravdu stejné (jen mu tak zní Váš popis).
Lékaři problém popište co nejpodrobněji. Pokud mu řeknete, "že Vás "bolí nohy, když spíte", bude si myslet, že si z něj utahujete.
Dášo, máte dotaz ve správné rubrice a z odpovědí mám dojem, že někdo zakázal radit. Nevím proč se rubrika nezruší a nebo na každý dotaz automat nenapíše - běžte k lékaři.
Určitě sama víte co je to "lékař" a kde ho najít, proto vás tam neposílám a také proto, že dle zdejších pravidel je "zakázáno" tazatele posílat tam o čem ví a kde mu problém vyřeší, třeba na úřad. S lékařem je to samé.
Dášo, pohledejte informace o Syndromu neklidných nohou.
Dášo, dle Vašeho popisu bolestí, bych to řešil návštěvou lékaře, takž v této hodině bych již nemusel mít tolika bolestí a večer se klidně vyspal.
Vy, jako plnoletá osoba, máte právo řešit problém jak chcete. Klidně hledat i rady na léčení po internetu.
Nebojte se, pravdělpodobně jako první vám vezmou krev, pak vás pošle na další vyšetření, např. na neurologii, tam zjistí, jestli nejsou bolesti od páteře. Neměla jste třeba klíště?
@jabraka - Stejné příznaky mám také.
Jenže to vůbec nemusí znamenat, že máte vy i tazatelka taky jejich stejný původ.
Hlava taky může bolet stejně - a jednou je to od špatných brýlí, podruhé třeba od páteře a potřetí od rány pěstí.
@dasaaa - co to tedy znamená,jako že je to z neervu?
To je přesně ta otázka, na kterou vám neodpoví nikdo jiný, než lékař po vyšetření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.