Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Licence strojvedoucího

Od: danm odpovědí: 3 změna:

Zdravím, dílny už mám za sebou a za pár týdnů nastupuji do České Třebové na kurz. Rád bych se dozvěděl, co od toho čekat a na co se připravit protože nejsem úplně technický typ a k motorům jsem přičuchnul akorát v autoškole. Díky za odovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan86*
hodnocení

0x

Ahoj to by jsi měl asi trochu vědět co od toho čekat, na kurz se ti bude hodt určitě notebook s fleškou. Jinak to bude probíhat asi jako ve škole, takže k výuce přistupovat zodpovědně a nesedět tam s mobilem v ruce na fejsbučku :-D

Všechno podstatné by tě tam měli naučit. Motorů se neboj, pro mnohé jsouvětší strašák elektrická schématka.

dodo*
hodnocení

0x

Ahoj jsi u ČD nebo ČD Cargo.Každý to má trochu jinak.ČD děláš licenci a až po nějakém čase tě školí z předpisů.U CARGA je to v jednom kuse.A jak píšeš že k motorům jsi přičuchl jen v autoškole tak tě měla naučit dílna o mašinach spustu věcí.Až budeš mít jizdní zácvik tak by tě strojvedoucí měli taky spoustu věcí naučit.Polkud mi dáš e-mail tak ti napíšu víc.

pavelkubina
hodnocení

0x
V listopadu nastupuju také na Licenci, do České Třebové. Mohu i já poprosit o nějaké info, rady apod. na tento mail? karelzajac@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]