Zdravím chtel by se zeptat. Pred 8dny jsem byl na vyndani drátů z klicni kosti vše v pohodě dali mi tam stehy. Zeď ve čtvrtek jsem si všiml ze mi z toho vytéká žlutá tekutina vůbec to neboli ani to není zarudli nic už mi to vytéká 3dny. Teplotu nemám mám 36,1. V pondělí jdu na vyndani stehu. Tak se dozvím víc. Ale může se jednat o infekci když to neboli nic? Od operace jsem to měl do čtvrtka přilepený. Pomůže na to aloe věra ve spreji?
Pokud jdete v pondělí na kontrolu, nic nebolí ani není teplota, tak bych to nechala v pondělí na názor lékaře. Nic byc zatím na to nedávala. nakonec je dobře že se to čistí, že to nezůstává uvnitř. Další zváží lékař.
kosy
Ok děkuji za radu ale i kdyby to byla infekce tak by stačilo tam zajít až v pondělí ne? Ale kdybych si nevšiml ze to vytéká tak ani nevím ze to mam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.