Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může se jednat o infekci?

Od: kosy odpovědí: 3 změna:
Zdravím chtel by se zeptat. Pred 8dny jsem byl na vyndani drátů z klicni kosti vše v pohodě dali mi tam stehy. Zeď ve čtvrtek jsem si všiml ze mi z toho vytéká žlutá tekutina vůbec to neboli ani to není zarudli nic už mi to vytéká 3dny. Teplotu nemám mám 36,1. V pondělí jdu na vyndani stehu. Tak se dozvím víc. Ale může se jednat o infekci když to neboli nic? Od operace jsem to měl do čtvrtka přilepený. Pomůže na to aloe věra ve spreji?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud jdete v pondělí na kontrolu, nic nebolí ani není teplota, tak bych to nechala v pondělí na názor lékaře. Nic byc zatím na to nedávala. nakonec je dobře že se to čistí, že to nezůstává uvnitř. Další zváží lékař.

kosy
hodnocení

Ok děkuji za radu ale i kdyby to byla infekce tak by stačilo tam zajít až v pondělí ne? Ale kdybych si nevšiml ze to vytéká tak ani nevím ze to mam

Pokud nejsou jiné projevy- teplota, zarudnutí atd, šla bych až v pondělí. Ale záleží na vašem uvážení,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]