Nejste přihlášen/a.
Je nějaká možnost, jak se v Paříži ubytovat v hotelu bez předložení průkazu totožnosti? Máte nějaké osobní zkušenosti s ubytováním v hotelech kdekoliv na světě bez dokladů?
Dobrý den, řekl bych, že seriózní hotel to nikde legálně neudělá a ten, který by to udělal nemůže být hotelem seriózním. Ovšem, neznám pařížské hodinové hotely, kde asi "nešacují" (i když v době terorismu možná už i tam). Pojedete do zahraničí bez dokladu totožnosti? Zdravím!
Jednou jsme si oba (já i partnerka) zapoměli doklady v druhém zavazadle v boxu na nádraží a ukecal jsem recepční, že jí je ukážeme později, což se také opravdu stalo. Ale nebylo to ve Francii.
Musím se ale pozastavit nad otázkou. O co vám jde pane? Fungl nový profil, způsob položení dotazu, dělá to na mě dojem provokace. Nečekáte doufám, že vám tady někdo nabídne něco soukromou poštou?
Zajímá mě to proto, že jsem nedávno v Paříži malém přišel o peněženku s doklady, nicméně peníze by mi zůstaly, jelikož jsem je měl jinde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.