Nejste přihlášen/a.
Je nějaká možnost, jak se v Paříži ubytovat v hotelu bez předložení průkazu totožnosti? Máte nějaké osobní zkušenosti s ubytováním v hotelech kdekoliv na světě bez dokladů?
Dobrý den, řekl bych, že seriózní hotel to nikde legálně neudělá a ten, který by to udělal nemůže být hotelem seriózním. Ovšem, neznám pařížské hodinové hotely, kde asi "nešacují" (i když v době terorismu možná už i tam). Pojedete do zahraničí bez dokladu totožnosti? Zdravím!
Jednou jsme si oba (já i partnerka) zapoměli doklady v druhém zavazadle v boxu na nádraží a ukecal jsem recepční, že jí je ukážeme později, což se také opravdu stalo. Ale nebylo to ve Francii.
Musím se ale pozastavit nad otázkou. O co vám jde pane? Fungl nový profil, způsob položení dotazu, dělá to na mě dojem provokace. Nečekáte doufám, že vám tady někdo nabídne něco soukromou poštou? ![]()
Zajímá mě to proto, že jsem nedávno v Paříži malém přišel o peněženku s doklady, nicméně peníze by mi zůstaly, jelikož jsem je měl jinde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.