Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gynekologický problém

Od: lady* odpovědí: 4 změna:

No můj problém se vám bude zdát asi směšný, ale přesto bych ráda kdyby mi aspoň někdo odepsal jaký má na to názor. Bydlím na koleji se třemi děvčaty, jedna z nich je dost promiskuitní, sama to přiznává. Kondom nepovažuje za nutný tak ho ani nepoužívá. Taky dost často lítá ke gynekologovi. Nikdy jsem se toho něják nebála, že bych mohla třeba z wc něco chytit, ale včera při vyprázdňování se mi stala nepříjemná věc a to že mi voda z wc ,, stříklá na genitál" a to opravdu hodně nebo aspoň tak jsem to cítila. Přede mnou byla na wc ta holka o které jsem mluvila že je promiskuitní. Sice spláchla ale stejně nemám dobrý pocit. Aby toho nebylo málo tak má kámoška nyní opět nějakou gynekologickou léčbu, co přesně nevím, ale sand jen prý kvasinky. Chci se zeptat zda je takto možné přímým kontaktem s vodou z wc chytit třeba i kapavku. Minulý týden jsem kvůli močovým cestám dobrala širokospektrá antibiotika, myslíte že by mi ještě případnou infekci zničily? Je to asi dost trapná otázka ale mě to celkem trápí neboť bych opravdu nerada něco chytla.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

svetluska*
hodnocení

0x

Ahoj Lady.

Chápu jak se cítíš . Mít takovou spolubydlící musí být zlý sen. Myslím, že nebude tak zle. Kapavka se jen vzácně přenáší nepohlavní cestou a to pokud používáte společný ručník - což asi nehrozí. Zvláště pokud používáte na WC nějaký čistič, bakterie by to neměly přežít. Nejlepší by bylo, kdyby ses potom umyla, na což je asi pozdě. Případné příznaky by se měly objevit od 2 do 10 dnů. Tak uvidíš. Pokud ale chceš mít klid, hledala bych si jinou spolubydlící.

jaja28*
Souhlasím se Svetluskou a ještě být tebou bych zašla na gynekoligii a se svými obavami se tam svěřila a vyslechla si odbornou a fundovanou odpověď týkající se tvého problému.

lady*
hodnocení

0x

Moc děkuju za odpověďi, nevím jestli holky wc desinfikovaly, já tento týden přišla na kolej po dlouhých 7 týdnech praxe a přiznám se že do wc jsem nic nelila. Potom co se mi to stalo tak jsem se byla hned osprchovat ale pocit je blbej pořád. Stěhovat se nemůžu a je pravda že na všechny holky jsem tam zvyklá a navíc se za měsíc stěhuji z koleje. Přiznám se že bych se na to gynekoložky ráda zeptala ale fakt se moc stydím, vždyť si bude myslet že jsem cvok:)) Dnes jsem si koupila Vitaaloe na imunitu, myslíte že by mi to mohlo pomoct i třeba s gynekologickými problémy?

svetluska*
Ke gynekoložce bych se fakt nebála jít. Nemusíš ji přece všechno přesně popisovat. Stačí říct o tvojí spolubydlící a zeptat se na možnosti nákazy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]