Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Witwort šroub

Od: koralek* odpovědí: 6 změna:
Kde mohu v Praze sehnat malý sroubek se záavitem Witwort.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqtzs
hodnocení

1x

Ve šroubkárně Fabory ve Strašnicích.

Pozdě. Zavřeno, zrušeno :(

Tak problém s Fabory je ještě větší, než pouhé zavření pražských poboček. Vše vystihuje věta z patičky webu: Fabory prodává pouze podnikatelským subjektům a produkty jsou prodávány pouze pro obchodní účely.

Přeloženo do češtiny: Jestli nemáš IČO a nechceš toho vagón, tak si trhni nohou...

Nad zákazníkem z ulice tak ohrnuje nos další firma. (Gumex, Fabory, kdo bude další?!)

hodnocení

1x

Tak se marně pídím, kde by se po zrušení druhé a poslední pobočky Fabory v Praze dal sehnat kloudný šroub a zrovna u Whitworthu jsem narazil (tedy spíš nenašel). Snad seženete ještě tak šrouby UNC a UNF, ale klasický Whitworth (BSW, BSF) v nabídce nikdo z pražských na netu nemá nebo neumím hledat. Buď si nechat poslat (jasně je tu nepopulární poštovné) nebo vzít telefon a zkusit obvolat (Würth, K2L). Ovšem ta poslední zmiňovaná má prodejnu až v Mukařově a pražské sídlo firmy Vám asi mnoho nepomůže.

Sečteno a podtrženo, nevím a čekám, jestli přijde někdo chytřejší.

doplněno 21.07.18 16:02:

Tedy pánové...

Dotaz zněl jasně: Kde v Praze. Né, jak si pomoct.

Odpověď rovněž neznám. Rozšířil jsem pátrání na celou ČR, věřím, že někdo tyhle šrouby skladem má. Něco se dá najít od počítače (Killich). Někdo je má aspoň jako položku v eshopu bez skladové zásoby, ale že bych našel odkazy, že někdo drží skladem nějakou ucelenou řadu, to tedy ne.

doplněno 21.07.18 16:06:

A protože jsem nenašel v ČR a moje angličtina je na úrovni batolete, hledal jsem v němčině a našel:

zollshop.de/...

Poštovné do ČR 4,50 EUR, tedy srovnatelné s poštovným po ČR, platba přes paypal...

Nezbývá než převrtat na metrický závit. Často to tak lze.

jabraka*

Použít rozměrově přibližný samořezný vrut.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]