Nejste přihlášen/a.
Začal jsem zvedat větší váhy v posilovně a bohužel se mi udělali strie, myslíte, že je to odpudivé pro opačné pohlaví? A dá se to i nějak regulovat? Přece jenom celkově už to asi nezmizí :/
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
2x
Promiň,ale nejsi náhodou metrosexuál?
Vypadá to tak,bez urážky.
---
Tak mě napadlo,víš kolik procent žen /řekla bych 99,9/ má strie po těhotenstvích a porodech?
Domníváš se,že ty všechny ženy chodí na plastiky?
Řekla bych,že nikoliv.
Je to absolutně normální jev, nad kterým není potřeba se pozastavovat![;) ;)]()
Člověk není hodnocen pouze kvůli svému tělu a tváři.
---
Co do hezkého džbánu,když je prázdný?...
Vypadá to tak,bez urážky.
---
Tak mě napadlo,víš kolik procent žen /řekla bych 99,9/ má strie po těhotenstvích a porodech?
Domníváš se,že ty všechny ženy chodí na plastiky?
Řekla bych,že nikoliv.
Je to absolutně normální jev, nad kterým není potřeba se pozastavovat
Člověk není hodnocen pouze kvůli svému tělu a tváři.
---
Co do hezkého džbánu,když je prázdný?...
ben®
0x
Dobrý den, strie se zcela odstranit nedají. Myslím, že tento problém mají více ženy a dívky, tak by mohly mít pro tuto "potíž" u muže i značné pochopení. A také ženy a dívky oceňují u muže více jiné záležitosti (kosmetickou vadu moc řešit nebudou a některým se líbí třeba i pěkná jizva)
. Zdravím!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]