Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušená objednávka na alliexpres

Od: katlub odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

objednal sem si sklo na telefon na aliexpres,nyní sem koukal že prodejce mojí zasilku zrušil,na moje zprávy neraguje.Poradíte někdo jak to řešit dál?Děkuji moc za radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zaplatil jsi? Na "Aliexpressu" je nutno zaplatit předem kartou. :)

katlub
hodnocení

Ano samozřejmě jsem zaplatil,když sem ale koukal přímo na aliexpressu kde se balík nachází,bylo tam napsáno že zásilka byla stornovaná prodejcem.

Počkal bych týden, co se bude dít. Většinou se peníze vrátí zpět na účet. Pokud ne, tak otevřít spor... prodejce zrušil objednávku. Nepůjde - li otevřít spor, budete muset počkat až skončí ochranná lhůta a poté spor otevřít. Hlavně si pohlídejte konec ochranné lhůty.

Občas se to stane, že prodejce zruší a vrátí peníze aniž by něco řekl. Většinou ale k tomu pošle soukromou zprávu. Kontrolovals poštu?
re4zon
Penize nevrací prodejce, ten je totiz dostane az po potvrzeni doručení nebo po uplynutí ochranné lhůty. Vraci je automat a mely by prijit do tydne.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

taky se mi stalo a penize se mi vratily do tydne nebo dvou

hodnocení

0x

Mě se stalo,že to sami stornovali z nějakých důvodů a pak to stejně opět poslali, tak bych vydržel..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]