Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, z Vašeho vyprávění bych řekl, že ten chlapec měl zájem na začátku, ale už polevil (už Vás nevyhledává, sám nenapíše, nelichotí, nic nenavrhne = celkově je pasivní). Myslím, že už Vás bere jen jako kamarádku a spolužačku, se kterou nemá problém (na její návrh) někam vyrazit, ale to je vše. Své city si už nechte pro sebe, resp. pro někoho jiného (kdo se bude chovat jasněji). A opravdu se nevtírejte. Zdravím!
Dobrý den. Nevidím důvod, proč byste se mu měla omlouvat. Jste taková jaká jste a je dobře, že se nepřetvařujete a neděláte nic proti své vůli. Kdyby o Vás stál jako o partnerku, určitě by netlačil na pilu a snažil by se, dobývat Vás a trávit s Vámi více času. Protože toto nedělá, působí to na mne dojmem, že jeho zájem o Vás je jen příležitostný. Vy raději píšete, v reálném životě se držíte zpátky (potřebujete více času) a on to má třeba obráceně. Nechte to vyšumět, nepište mu a nic mu nevysvětlujte.
Jak se máte zachovat? Držet se zpátky → tím míním v rovině kamarádství.
Moc dobře víte, na čem jste. Copak by kluk, který by měl zájem o nějakou dívku, "hrál mrtvého brouka", čekal, až napíše ona, nebo s čím přijde ona?
Já ve Vašem vyprávění čtu, že jste mu vždycky dávala najevo, že o nic víc než kamarádství nestojíte. Když to přijal, přejte mu klid, nesnažte se něco "zpětně" nebo dodatečně měnit. (Už si s Vámi "užil" dost.) A neztrapňujte se!
Rozhodně nedoporučuji se řídit radou Pohanky → to byste udělala to nejhorší, co byste mohla. (Teď si Vás snad váží jako kamarádky, pokud "odhodíte zábrany", budete za...)
Nebuďte tak úzkostlivá a uvolněte se, prožijte své schůzky s radostí a lehkostí. Neberte to tak vážně. Chlapec je slušný, tak proč nevyjít trochu vstříc.
Jestliže na jeho nesmělé náznaky Vy moc nezareagujete, tak se může obávat, že nemáte až takový zájem s ním chodit.
Musíte být trošku i vstřícná a nenechávat se dobývat jak tvrz.
Sice bylo jistě lepší se ze začátku chytit za ruce, nebo alespoň zaklesnout za loket, společně se smát, pohladit kluka, prostě nějaký tělesný kontakt, letmé dotyky.
Již řeč o společném Silvestru Vám musí být jasné, že to byl pokus.
A vy se doteď bavíte o normálních věcech a hlavnímu se vyhýbáte oklikou. Chození s klukem a případný sex není až tak těžká věc, když to člověk v sobě má, když to člověk tak cítí.
Přepálila jste to a on si může právem myslet, že jste studený čumák /ryba/, i když je ve Vás spíše stud a nezkušenost.
Až se zase uvidíte, odhoďte zábrany, usmějte se na něj a obejměte ho na přivítanou a chovejte se přirozeně a mile, projevte své emoce.
Doba, kdy se ,,slečny,, dobývaly rok již dávno minula.
Jo holka, na to, že už je ti 21 let jsi trochu pozadu, když vezmu moje dvě vnučky, ty se činěj jinak, až z toho zírám, jedna ta starší ta už má od 16 ti let kluka a ta mladší jí dohání, kluka si najde sama, říkám jí tebe si nikdo namlouvat nemusí, ty si ho namluvíš sama. Vezmi jestli bys třeba když se ti líbí kluk ve škole mu řekla, já tě půjdu vyprovodit domu a vyprovázela ho denně a nakonec mu ještě sama dala před autobusem pusu ! Já jsem spíš pro to aby kluk si namluvil dívku a dobýval jí a když se ti bude líbit tak mu to říct, jít mu trochu naproti. Neschovávej se, když se ti nějaký líbí tak se mu podívej do očí a usměj se na něj uvidíš co bude dál. V tvém případě bych mu navrhla setkání a tam mu vše řekla, že jsi si myslela, že by z vás mohl být pár, že se ti líbí, že je škoda jak to dopadlo a co na to říká, nebo mu to napiš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.