Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodání zásilky

Od: petaa odpovědí: 3 změna:

zdravím,
ráda bych zjistila, z jakého důvodu jsem ještě neobdržela své balíčky, když nejpozdějc měli dorazil koncem Dubna. Z mých 26 objednaných kusů, mi přišla ani né polovina věcí..Jak a kde to mám řešit? děkuji za radu a pochopení
S pozdravem Petaa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Budete se muset poptat u vašeho dodavatele...telefon, email,... dopis? Proč takové zpoždění...kde je problém...těžko vám řekneme, proč...neznáme z vás nikoho; a i kdyby, vy jste objednávala...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já jen doufám, že nedodání balíčků není hlavní důvod k rozvodu manželství (viz rubrika) . Také mně přijde logické pátrat po zboží u toho, kde bylo objednáno, kdo ho měl odeslat nebo doručit. A český obchod (e-shop) to asi nebude, tak to máte komplikovanější (ale za tu slevu to stojí ). Zdravím!

hodnocení

1x

Jestli jdou balíčky z Číny, tak i za 5 - 6 měsíců dorážejí poslední z nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]