Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vážená paní, vážený pane,
chtěla bych Vás požádat o informaci.
Společnost All Five Fingers, IČO 67549951 - Mgr. Kocmánek měl jako předmět podnikání realitní činnost, ale já jsem zjistila, že tato činnost bla ukončena /podle Áresu/v roce 2008.
Může tato firma i nadále pracovat jako zprostředkovatel pronájmu bytů?
Pan Kocmánek má i jiné oblasti podnikání, ale nikoli realitní činnost.
Dobrý den, z formulace Vašeho textu se skoro zdá, že dotaz byl určen nějaké konkrétní instituci a nikoliv této poradně, ale budiž. Já si myslím, že pokud má firma (podnikatel) nějaké jiné oprávnění k zprostředkování (např. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb), tak může zprostředkování pronájmů realizovat - nejedná se o nákup a prodej nemovitostí (tam už by bylo třeba asi to oprávnění na realitní činnost). Zdravím!
stanislava - nezakládejte stále znovu stejnou otázku a nevkládejte osobní údaje. Reagovat můžete i v této první otázce (doplnit se).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.