Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je nejspolehlivější měřič tlaku

Od: maruska* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, prosím o radu.Chtěla bych si koupit přístroj na měření tlaku ,ale nevím jak se na trhu orientovat.Děkuji za radu,M

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejspolehlivejsi je mechanicky budikovy tonometr a fonendoskop.

hodnocení

0x

Řekl bych, že OMRON je slušná značka.

rv*
hodnocení

0x

Vhodný je takový, u kterého víte, co měří. V rodině používáme typ jako na aliexpress.com/... a po zacvičení to zvládne každý sám. Elektronické ukazují všechno možné a nedá se na ně spolehnout.

vernon
hodnocení

0x
Jakýkoliv digitálni OMRON. Lepší s manžetou na paži.

hodnocení

0x

Prosím, a jakého tlaku? V pneu? Krevního? Tlaku vzduchu?

Pokud vám jde o krevní tlak, jsou nejlepší a nejspolehlivější měřiče od fy OMRON.

hodnocení

0x

Od jednoho zdravotníka jsem kdysi dostala varování, abych domácí měřiče tlaku nekupovala, že nejsou spolehlivé. O něco později jsem ale nějaký přístroj koupit musela. Známá magistra z lékárny mi doporučila OMRON. Koupila jsem OMRON M6W. Praktický lékař koupi pochválil. Měřívám si tlak pravidelně už asi 4 roky a jsem s přístrojem spokojená.

m123*
hodnocení

0x

Taky mám digi OMRON.

rafm
hodnocení

0x

Náš pan doktor má tenhle: google.com/...

Já neprofesionál tenhle: google.com/...

A poslouchat: systolický, diastolický :-D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]