Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Byli jste někdo letos na dovolené v Turecku? Jaké máte prosím poznatky a zážitky? Manžel chtěl letos do Egypta,to jsem mu vymluvila,tak prý all inklusive Turecko,ale nevím,nevím.. Před 12-ti lety jsme byli v Tunisu a tam bylo vše v pohodě.Já bych volila raději opět Řecko.
No,pár známých tam bylo a každý chytil,,faraónovu pomstu,, a někteří dost silně.Navíc se tam nemůže z resortu ven a my si rádi půjčíme auto na 2-3 dny a projedeme okolí.Manžel je ,,keškař,,takže pro nás taková ta klasická ,,válečka,,na pláži moc není. )
Do Turecka a Egypta jsem jezdila každý rok, byla jsem velmi spokojena, letos jsem to změnila za Tunis a už tam nepojedu. Je tam čím dál tím více chaluh, oni to ráno shrabou do kopečků a odpoledne se to znovou spláchne do moře. Byla jsem v Mahdii (ne poprvé), která měla vždy nejkrásnější pláže a voda byla špinavá, chudáci ti, co se báli plavat za bójky.
Se šnorchlem se rozhodně nespokojí,v Řecku si zaplatil kurz potápění a byl nadšený. Co jsem se ptala,tak v Egyptě si asi těžko půjčíme auto na 2-3 dny a budeme si jezdit kam chceme,je to prý nebezpečné,ale v Řecku si jezdíte kam chcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.