Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená Asie na podzím bez Ck

Od: petan86* odpovědí: 5 změna:

Ahoj máte někdo nějaký tip jak strávit 2-3 tydny dovolené, v asii něco pocestovat, sem tam relax, žádne treky na hory, Byl jsem v už v Thajsku něco málo jsme projeli lodí, letadlem vlakem a na skůtrů a i na nějaké to lenošení na plaži se našel čas. Zas bych zkusil něco podobného ale jinou zemi co třeba Vietnam? Nějaká inspirace a doporučení? díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Shodou okolností taky plánuji na podzim cestu do Asie, akorát ta má potrvá 6 měsíců. :)
Vietnam je jedna ze zemí, kde bych se chtěl zdržet nejvíce.
Plánuji cestu s Hanoje do Ho Chi Minh City, která vede přes celý Vietnam. Tak třeba inspirace pro vás.
Jinak zkuste třeba nějaký z ostrovů na Filipínách, který by určitě také splnily vaše očekávání.

jirikoo
hodnocení

2x

me fotky z cest vcetne Thajska a Vietnamu zde: flickr.com/...

Vietnam je krasny spise po strance prirodnich kras jako jsou jeskyne, reky, ryzova pole, vapencove pohori, ale pokud vas laka more a plaze budete zklamani znate-li je z jinych casti JV Asie. Ani co se buddhistickych pamatek se Vietnam s Thajskem neda srovnavat. Jidlo a jeho nabidka je take o krok vzad za Thajskem. Nerikam, ze Vietnam nema co nabidnout, to ne ale jak jsem psal spise v oblasti pridonich kras a atrakci. Doporucuji nevynechat Sapa, Hanoi, Halong Bay, Phong Nha NP, Hoi An, reku Mekong a Phu Quoc Island.

petan86*
hodnocení

To jsou všechno vaše fotky? To teda máte pocestováno jako málokdo , klobouk dolů! :) osobně snad nikoho takového neznám.

Díky moc za tipy, jednu z variant mám, že se podíváme opět do Thajska tak kde jsme nebyli, když už to tam trochu známe:)

jirikoo

ano vsechno to jsou me fotky...zivim se mj.cestovanim.
jak si prejete, Thajsko je nadherne, ale v JV Asii je spousty zajimavych mist a je skoda neprozkoumat i jine zeme. Jako napr. me oblibene Filipiny, ktere jsou nyni take v kurzu

petan86*
hodnocení

Koukal jsem na ty Filipiny , vzpomínám si, že minulý rok tam byly i celkem levné letenky do Manily. Ještě musím přesvědčit moji druhou polovičku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]