Nejste přihlášen/a.
Začla jsem brat Lanzul. Na pálení žáhy sice pomáhá, ale motá se mi z něj hlava. Nebere ho někdo z vás? Je to jen dočasné? K lékaři jdu až ve čtvrtek. Díky.
doplněno 13.07.18 22:37:
Děkuji všem za odpovědi.
1x
0x
Pálení žáhy je dáno určitým jídlem,neříkám,že to je váš problém.
Pokud ano,tak nejlepším prostředkem na tento problém je jedlá soda.
Půl lžičky stačí a zapít vodou.
Můžu se prosím zeptat jak jej vždy berete dlouho? Jestli třeba 14 dní a pak máte pár měsíců klid?
Když mě začne pálit žáha, beru jednu denně tak týden dva a pak mám pokoj. A když se to vrátí, tak znova, už asi 3 roky. Je to od té doby, co mi dělali endoskopii jícnu a byl tam zánět. Ten se vyléčil, dd té doby se snažím držet dietu, ale přece jen si občas dám něco ostrého, to mi dělá daleko hůř než třeba koláče. A někdypiju jen čaj - jmenuje se Citronová tráva, stojí jen 19 Kč a je výborný. A pozor, hodně se doporučuje pít mátový čaj, ale na žáhu se nehodí, mně vůbec nedělá dobře, stejně tak jakýkoliv čaj, kde je ibišek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.