Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik lze vložit na účet?

Od: kellne odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám účet u ČSOB.

Chtěl bych se zeptat jestli můžu na svůj účet vložit částku 350 Kč. Vím, že 400, 500 a tak jde, ale nevím jestli mi vezmou i 350 Kč.

Děkuji ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Minimální výše vkladu je u většiny bank 100,-Kč (ČSOB 200,-Kč). Od této částky výše můžete vložit jakoukoli částku, tedy i končící v korunách.

doplněno 13.07.18 13:17:

@ringo: Nesouhlasím. Platí to jen v některých bankách pro některé typy účtů. Já osobně v ČSOB při vkladu na přepážce neplatím nic.

kellne
hodnocení

Děkuji mockrát. :)

sebod*
hodnocení

1x

A není to náhodou tak, že když vkládám peníze na svůj účet (nebo kde mám dispoziční právo), tak neplatím žádný poplatek?

Jo a k dotazu. Na účet si můžete vložit třeba 1,- Kč.

"Na účet si můžete vložit třeba 1,- Kč."

Nemůžete. Viz moje první odpověď a obchodní podmínky jednotlivých bank.

Jinak poplatky za vklad v hotovosti můžete u "své" banky platit a naopak u jiné banky, která má jiné OP, je nemusí platit ani cizí osoba.

hodnocení

0x

Není lepší vložit to na účet přes internet? Někoho poprosit? Na přepážce si strhávají dost.

Docela by mě zajímá mě zajímalo, jak byste tam tu hotovost přes ten internet na účet hodil. Přes přepážku? :)
Jinak dneska mají banky i vkladomaty, kde většinou nejsou žádné poplatky. Ale samozřejmě záleží na bance.
Jedine tak ze nekomu soupne hotovost a dotycny mu to posle ze sveho uctu

Přesně tak. Vždyť to tam i píšu...přes někoho.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ono asi taky zalezi podle banky ale minimalne je u vetsiny bank 100,-, ze jeste dneska nejaka banka okrada klienty za vklad penez na ucet to netusim, mam uz par let fio a tam se neplati snad za nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]