Dobrý den, jak jste se dostali z rozchodu? Jde to nějak usnadnit a opravdu pomůže si ex vymazat (doslova) ze života? Bojím se náhodného potkávání na ulici nebo toho, že ji budu chtít kontaktovat.
Budete-li ji chtít kontaktovat, budete si to muset zakázat nebo zahodit telefon. Vymazat ze života se Vám nejspíš nepodaří, ale mohl byste zvládnout ji zbytečně nekontaktovat a nevyhledávat.
Podobny problem taky resim.. Uz je to rok po rozchodu a stale z toho nejsem venku. Ale to bude prave tim, ze jsem s ex byl porad v kontaktu, vidali se, psali si. Takze pouto se neprerusilo a porad jsem si delal nadeje. Az ted, posledni tyden, mam ex komplet v bloku na vsech sitich, at me nelaka ji sledovat, vyhledavat, zjistovat co ma noveho.. nekdy jsem v pohode a druhy den na ni nemuzu prestat myslet.. bude to chtit asi opravdu jen cas a modlim se, at ji nikde nepotkam.
Čím víc se budeš snažit rychle zapomenout tím to pude húř Chce to čas srovnat si to v hlavě a nestresovat se s myšlenky že jí někde potkam Dyt život de dál a svět je přeci plnej bab co ti dokážou znova zamotat hlavu a vyprázdnit peněženku tak proč se stresovat jednou nepodařenou životní epizodou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.