Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sběr papíru_ Praha a okolí

Od: knihovnik odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych někam odvézt desítky kilo papíru, noviny a časopisy... zatím jsme našli za 2.50 Kč/kg. Jde mi o to, že hledání na netu vedlo k mnoha nefunkčním odkazům a tel. linkám.

Nevíte, někdo, něco lepšího?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Desítky kilo papíru, to jsou desetikoruny zisku. Kolik času jste strávili hledáním, kolik vás bude stát doprava?

Pokud máte někde blízko kontejner na tříděný odpad, využijte ho.

knihovnik
hodnocení

Good Point! :) Mám naději, že toho časem bude více.

hodnocení

0x

Vezl jsem v Praze 320 kg do sběrny, tam byl Ukrajinec, který jen stál u váhy a hádal se, že nemám všechny balíky roztříděné a proto dostanu o korunu na kile méně, než mají v ceníku. Všechny balíky byly poctivě roztříděné, ale s tatarem se hádat nemělo cenu, on si také potřeboval vydělat! Ještě měli cinklou váhu v neprospěch zákazníků! Od této příhody, vše házím do kontejneru na papír a mám klid! Čtyři měsíce jsem dělal ve sběrných surovinách v Bamberku, ale se stejným přístupem bych skončil po pár hodinách práce. Tady u nás, je to stále v plenkách a asi zůstane na věky!

hodnocení

0x

Jestli je toho hodně, podívejte se na Pražské služby - mají několik sběrných dvorů. Sice nevyděláte, ale zas by to mohl být rychlý způsob, jak se sběru zbavit.

knihovnik
hodnocení

Žlutý kontíky máme na dvoře, ale my bychom rádi korunky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]