Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pobírám invalidní důchod, který mi v hotovosti vyplácí poštovní doručovatelka v mém trvalém bydlišti. Nyní mě ale doma nezastihla, takže důchod skončil uložený na poště, a mě by zajímalo, jestli je nějaký způsob, aby mi ten důchod znovu doručili domů, klidně i za nějaký poplatek, protože já si ze zdravotních důvodů nemohu pro něj dojít na poštu.
Děkuji vám za rady, všem
4x
Zavolejte si na úložní poštu (telefon by měl být na oznámení o nezastižení) a objednejte si opakované doručení. Pokud si je objednáte na další den s běžnou pochůzkou, bude to bez poplatku. Kdybyste chtěl/a doručení na určitou dobu, šlo by o placenou službu.
Další možnost je službu objednat na webu pošty, ale tam lze opakované doručení objednat nejdříve asi na třetí pracovní den od objednávky a jen pro některé zásilky. (Lepší zkušenost mám s telefonáty na poštu.)
PS: Opravdu Vás doručovatel/ka nezastihl/a? Poměrně časté je, že se doručovatelé v prvním termínu ani nepokusí zásilku doručit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.