Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní průběh rozchodu

Od: jirka30 odpovědí: 26 změna:

Ahojte,

ani nevím jak vlastně začít. Spíše se potřebuji asi jen vypsat, zjistit názor někoho jiného, než mých přátel.

No abych teda začal. Před dvěma lety jsem začal chodit s kamarádkou, kterou jsem poznal v jednom fitku. Byla moc hezká a jako přátelé jsme si skvěle rozuměli, vždy se spolu smáli, povídali si. Oba jsme měli vztah. Potom se ona rozešla a mě to šlo taky pomalu do kytek, až jsem zůstal sám. A v tu dobu jsem chtěl a toužil po tom, posunout naše přátelství dál.. jenže její ex pořád bojoval a neměl jsem to jednoduché, ale po nějakém čase jsme spolu stejně začali chodit.

Začátky byly krásné.. byl jsem nadšený, měla krásné tělo, sex byl dokonalý, oba jsme měli rádi sport, hory... Po třech měsících jsme spolu začali bydlet. A s tím začalo i naše období hádek.. já byl často protivný kvůli jejího psa a měl jsem blbé řeči ohledně jeho výchovy, ona zase měla problém uznávat jiné názory, projevit nějaké něžnosti a hlavně nikdy snad neuznala svojí chybu a často jsem měl pocit, že jsem něco udělal špatně jen já. Problém byl i to, že jsem znal detaily všech jejich předešlých vztahů a hlavně toho posledního přede mnou, protože jako kamarádi jsme spolu řešili i vztahy.. A tím jsem začal bohužel i srovnávat a vyčítat.. Potom přišla vzájemná žárlivost, podezírání.. No to jsem tady úplně řešit nechtěl, prostě jsem to pos*al i svým přístupem a rozhodně nechci házet vinu na někoho jiného atd. Postupem času jsem dostával signály, že není v našem vztahu šťastná a spělo to k rozchodu.. rozešli jsme se loni v květnu, oznámila mi to v autě po svatbě kamaráda... Hlavní věc o které chci psát je to, co se dělo po rozchodu.

Bydleli jsme spolu a podali tedy výpověď z nájmu, že ty tři měsíce dobydlíme a potom se odstěhujeme každý jinam. První měsíc jsme už spali každý v jiné místnosti, ale normálně se bavili, snažil jsem se ještě s ní o tom promluvit a nějak to zvrátit, ale neúspěšně.. po měsíci ale mi řekla, že neví jestli mě miluje nebo ne a začali jsme si být zase blíž.. začali jsme spolu zase i spát. Dokonce jsme ke konci léta jeli společně na dovolenou k moři, kde by nikdo ani nepoznal, že nejsme pár. Ale o obnově vztahu pořád nechtěla slyšet. Po odstěhování jsme se začali vídat, přes víkendy, v týdnu.. Stále na mě žárlila, zajímala se. Sex už moc nebyl a když už k němu došlo, většinou toho potom litovala. Ke konci roku už jí začali vadit i mé doteky a snahy, protože jsem pořád tlačil a chtěl vědět smysl našeho vídání, jestli teda nebude jednodušší spolu normálně chodit, když už se pořád vídáme, zajímáme se o sebe.. (protože to byly z její strany pořád otázky typu: "kdo ti zas píše?, zas ti bliká mobil, komu píšeš, proč jsi byl v noci online tak dlouho, proč to a tamto..) Jednou po takové diskuzi vybuchla vzteky, řekla že mě nesnáší a odjela domů. Potom už to začalo být jiné. Nějakou dobu jsme se nebavili, už se nezajímala... Po nějakém čase ale opět přijela a zůstávala občas přes noc, ale už bez sexu a jakýchkoli intimností. Na všechny akce s přáteli jezdívala sama. Vánoční svátky jsme trávili také spolu u mě doma.

No a po novém roce a jedné zase nějaké hádce už řekla že konec, že jde dál atd.. tak jsem si jí smazal z FB, začal se konečně po půlroce vyrovnávat s tím že je konec a byl jsem mimo. Jenže po nějaké době se vždy ozvala a zase jsme na to navázali. Pak se zase odmlčela a potom zase ozvala.. většinou to bylo když už měla nějakou depku, nebo změnila práci.. to se potom chtěla pořád vidět, byla milá.. Když jsem naopak chtěl někdy vidět já jí nebo se zajímal, byla často nepříjemná, protivná, sprostá.. no a tak do pokračovalo do letošního dubna, kdy jsme to opět "ukončili". Po pár dnech mi v noci napsala, jestli jsem už s někým spal.. a že moc dobře vidí jak lajkuju nějaké holky na instagramu nebo co. Vůbec jsem tohle chování nechápal, do té doby mi neřekla pomalu ani jak se má, ale z ničehonic mi začala vyčítat tyhle věci, a že jí nikam nezvu a nejezdím s ní. A pak mě pozvala k sobě na víno, ale opět bez sexu atd.. No a začátkem léta přestala už komunikovat nadobro, začala chodit a vymetat veškeré večírky, festivaly a akce s kamarádkou, která je taky single a před pár dny jsem její fotky objevil na seznamce. Proto jsem se rozhodl si jí všude zablokovat a nadále s ní nekomunikovat, protože jsem to poslední 4 týdny byl už jen já, kdo se snažil o nějakou konverzaci a kontakt, jen sem tam napsala ona jako první.

Je pravda, že mi moc chybí a představa, že už randí a spí s jiným je mi nepříjemná a snažím se na to nemyslet. Racionálně vím, že by to stejně nemělo smysl a že se spíše chtěla vídat a ozývala se jen když se cítila sama a ujišťovala se, že i já jsem sám, jinak v tom asi žádné city už nebyly.

Stalo se vám někdy něco podobného? Mám vůbec ještě očekávat, že se zase v budoucnu ozve?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Možná se ozve, až se zase bude cítit sama. Takže na ni nečekejte, uzavřete v sobě tuto kapitolu a žijte si dál svůj život. Vztah mezi vámi by stejně nedělal dobrotu. Holt jste to asi uspěchali tím společným bydlením po tak krátké době. Poučte se z toho do budoucna.

hodnocení

4x
Prostě na ní zapoměn a přestan si dělat naděje
Zbytečně se trápíš a k ničemu to nepovede
Je třeba jít v životě zas dál

hodnocení

3x

@jirka30 - Mám vůbec ještě očekávat, že se zase v budoucnu ozve?
Proboha proč?

hodnocení

2x
No, je dost možné, že v budoucnu se vám ještě párkrát ozve, ale být vámi, tak už na to nereaguji, jinak se z toho nikdy nedostanete a nikdy to opravdu neuzavřete, což by vám pak mohlo dělat problém při nalezení dalšího vztahu.
Jinak to moc nevypadá, že o vás má slečna nějaký zájem, spíš vás má jako takovou cenu útěchy, kam může vždy jít, protože jí nikdy neřeknete ne. Tím, že se vám takto ozývá, si vás udržuje v záloze a zároveň to dělá taky proto, abyste si nemohl najít během toho jinou.
Rozhodně to nemá budoucnost, tak nebo tak se budete hádat a i když vy jí považujete za osudovou lásku, ona ví, že vy ta její nebudete a až najde někoho, kdo to splňovat bude, vás hned odkopne tak nebo tak...

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Oba dva jste udělali chybu, že jste se sestěhovali po tříměsíční známosti - ve skutečnosti jste se totiž vůbec neznali. Z toho samozřejmě pramenily veškeré vaše problémy, protože až společným bydlením jste získávali informace o tom, jak se kdo chová. No chyba se stala, tak ji neopakujte tím, že se budete snažit k sobě vrátit. Ony ty slepované vztahy většinou za nic nestojí. Jednou si nerozumíte, tak si nerozumět budete i nadále i přesto, že sex s ní byl nezapomenutelný. Najděte si nějakou jinou a na tuto zapomeňte.

jirka30
hodnocení

Jasně, snažím se o to. Ale nevím proč, považuji jí za svojí "osudovou" už jen tím, jak dlouho jsem o ní bojoval a jak jsem byl šťastný, když nám to vyšlo. Dost jsme toho spolu prožili a ten vztah jsem vnímal intenzivněji, než svůj první sedmiletý vztah. Teď možná budu znít povrchně, ale už jen kvůli tomu, že v posteli byla nejlepší co jsem měl, závidím jejímu dalšímu příteli.

Samozřejmě jsem tady nenapsal i všechny stinné povahové stránky. To by tady asi nikdo nechápal, že o ní tolik stojím. Snad ten nulový kontakt pomůže, na ní zapomenout. Blbé je, že pracuje cca 200m od mého bytu a bydlí 1km daleko, takže potkávat se asi chtě nechtě budeme.

m123*

Já podobný vztah zažívala cca 5 let. Jen s tím rozdílem, že já jsem byla ta klidnější. Bylo to pořád dokola. Něco jsem řekla nebo mi přišla smska a už byl oheň na střeše. Další věc byla, že mi vždy po návratu říkal, že ON je pro mě vlastně ten nej. Postupem času jsem toho měla čím dál víc plný zuby. Skončilo to tak, že jsme spolu byli na dovolené u moře a tam mu taky něco přelítlo přes nos a bavil se se mnou na půl huby. Když jsme přijeli, tak se mi asi 14 dní neozval a pak, že mám dojet. Tak jsem mu řekla, že jestli má zájem mne vidět ať přijede on, že mě to nebaví. To ho opět urazilo a nedojel. Tak jsem si řekla KONEC. Mezi tím jsem se sblížila s kolegou z práce a šlo to hodně rychle, takže jsme spolu během dvou měsíců začali bydlet a do roka se vzali. Můj ex mi v té době neustále psal a snažil se mě trumfovat tím, že on taky někoho má a čekají mimino atd... Nic z toho nebyla pravda. Teď po několika letech a bohužel i rozvodu jsem hrozně ráda, že jsem to tenkrát utla, protože by to bylo donekonečna.

Vám radím totéž. Dle toho co píšete má vaše "ex" taky toto zvláštní postižení a bylo by to pořád dokola.

pohanka*
hodnocení

0x

Vy jste taková itálie.

Stále se hádáte, urážíte, rozcházíte, scházíte. Neumíte prožít rozchod. Něco vás k sobě vábí /třeba dobrý sex a to je málo pro život/, ale žít spolu a dobře vycházet ne.

Odstřihněte se zcela od sebe a nevyhledávejte se, nereagujte na sebe, ani si jít jen tak nezávazně popovídat. Ne, nic z toho již nebude.

Ani nehledejte novou náhradu, sama přijde až bude ten správný čas.

bublanina*
hodnocení

0x

Ano, Jirko, očekávejte, že se ozve. A to ve chvíli, kdy se bude potřebovat ujistit, že je ještě pořád pro někoho důležitá, že někomu na ní ještě pořád záleží, taky ve chvíli, kdy někdo pro ni momentálně bližší nebude dělat to, co si ona sama představuje, kdy ji ten někdo naštve, nebo jí nevyhoví ve všem, co si právě umanula, nebo si jí dovolí odporovat, případně se zrovna bude nudit. Ano, v té chvíli se vám ozve, protože jste to vy, u koho cítí jistou míru závislosti a bude se ji snažit zne/využít. Jestli chcete plnit tuto funkci, tak pokračujte, ale nic dobrého vám to ve výsledku nepřinese. Jinou otázkou je, jestli vůbec chcete tento vztah ukončit a co si od této podoby ne/vztahu vlastně vy sám do budoucna slibujete.

jirka30
hodnocení

Je hodně hrdá, když už se ozvala sama, musela to být joo depka. Poslední měsíc s tím, jak jsme pomalu ale jistě přestávali komunikovat, tak začala trávit většinu volného času s její kamarádkou, která jí už hodně dávala rady během našeho vztahu, protože se od ní vždy vracela bez nálady.. nebo spíše s náladou ukončit to. Paří spolu do rána na párty a asi jí to pomohlo mě dostat z hlavy. To, že jsem jí našel na seznamce pro mě bylo jako bodnutí, ale pomohlo mi to s ní přestat komunikovat. Někdy mám nutkání se podívat na její Instagram nebo něco, ale tím bych si opět jen uškodil.

To mi říkalo dost lidí, jestli náhodou už není jen "prospěchářka", protože já jí se vším pomáhal v posledním půlroce.. stěhování, běhání po úřadech, auto, nábytek doma.. Vděk jsem z toho už potom moc necítil, spíše někdy i výčitka, že jsem to auto opravoval moc dlouho (zadarmo ve volném čase po práci), že jsem během montáže komody u ní doma škrábnul do poličky atd atd..

Já už bych určitě v tomto nevztahu pokračovat nechtěl.. spíše nemohl, protože jsem byl citově a psychicky dost na dně. Jedině, kdyby ona sama chtěla vztah obnovit, což se určitě nestane.

bublanina*

No jo, když s vámi je to těžké, vy ani tak nechcete ji, ale pěkný, harmonický vztah, kdy to bude klapat nejen v posteli, ale i v té každodennosti, v tom, jak se k vám vaše partnerka chová. Je jasné, že si chcete užívat harmonii toho vztahu a ne čekat, odkud přiletí zase nějaký průšvih, který jste "zavinil". No jo, ale s touto slečnou se toho jistě nedočkáte. Podle toho, co píšete, je nejen nevyrovnaná v partnerských vztazích obecně, ale dá se podle všeho i snadno "naočkovat" svým okolím. Chcete-li radu, ukončete to co nejrychleji v sobě i s ní.

jirka30
hodnocení

Ano, tak nějak bych si to představoval. Nejhorší na tom všem bylo, že mi potom vyčítala jaký jsem přehnaný žárlivec, ale to, že ona mě pořád podezírala a dělala tyhle scény (jakože "zlato, ty vypadáš jako zpěvačka Alizee v tom hudebním videoklipu, pustím ti ho", "no to si děláš srandu, na tohle koukáš? Jsi fakt úchyl" a odešla pryč z bytu).

Možná i já mám nějakou "poruchu", když mě tolik láka tohle.. když jsem s ní byl, trpěl jsem přehnanou jistotou, říkal jsem si že mi neuteče.. a že si můžu dovolit cokoliv, občas jsem svou nespokojenost s něčím ve vztahu dával najevo rýpaním a děláním toho, co nemá ráda, abych vzápětí toho pak litoval, když mi řekla že mě nechce.. a tak dokola. Možná mi mělo být i varováním, že vztah co měla předemnou a který trval cca 7 měsíců, tak behěm něj se oni dva vzájemně 4x rozešli.

Potřeboval jsem jen slyšet názory jiných lidí.. Já to tedy vzdávám, už jí nebudu více kontaktovat. Ještě nedávno jsem jí alespoň 1x denně napsal, snažil se s ní sejít, někam zajít.. vždy to nějak odmítla, nebo jen stroze odpověděla. Někdy teda dorazila a pak byla u mě doma a bez nálady nebo s mobilem v ruce..Ještě jsme spolu vyrazili i na hory, ale neexistovalo aby vznikla nějaká fotka. A to se přitom fotí pořád.. selfie atd.

No... takže tak. Moc vám děkuji.

jirka30
hodnocení

Děkuji za Vaše odpovědi i za srovnání od m123.

To sestěhování bylo opravdu velmi unáhlené, ale oba jsme to tak cítili, že chceme být spolu, když si přeci tak skvěle rozumíme. Chodili jsme spolu sice jen 3 měsíce, ale rok předtím jsme spolu kamarádili. Já si myslím, že bych tady ani žádný rozchod neřešil, nechovat se jak blb kvůli jejímu malému psovi. Začal jsem být protivný už když jsme nemohli kvůli němu sehnat moc bytů k pronájmu, kam nechtěli zvíře, ale spíše po sestěhování jsem pořád brblal, že chlupy, omezování a pořád ji vnucoval můj názor pro pry a býval jsem protivný když se s ním pořád "muchlovala"... Je mi jasné, že tímhle jsem v ní tu lásku dost ušlapal a spíše jsem jí tím psychicky ubližoval, protože občas i brečela.. Vzapamtoval jsem se až po pár měsících, když mi řekla, že je nešťastná.. začal jsem postupně měnit postoj, psa jsem neřešil a začal být na něj hodný, což mi vydrželo celý další rok a naopak jsem nedokázal sám sebe pochopit, proč jsem to dělal, když jsem při začátku vztahu s ní věděl, do čeho jdu, že je to její součást a musím to respektovat a ne se snažit něco měnit.

Samozřejmě to nebyl jediný problém.. často jsme řešili i to, že při usínání v zimě nevydržela bez otevřeného okna i když bylo venku -15 a já zimou nemohl usnout, chodíval jsem spát do obýváku a to pak zase byla naštvaná, že spolu neusínáme, dávala na FB smutné písničky atd atd. Jenže můj kompromis, že vyvětráme před ulehnutím a pak zavřeme okno, nebo že necháme jen tu mikroklimu, tak nebyl nikdy uznán, že ona prostě tak neusne. A když jsem to okno v noci zavřel, do minuty vstala a beze slova ho zase otevřela. Vím, zní to jako prkotina... ale...

Pak mi jednou napsala ex, chtěla pomoct s notebookem, měl jsem s ní čistě kamarádský vztah, protože jsme spolu chodili 7 let a v té době jsme byli už 5 let po rozchodu, ale moje přítelkyně jí nesnášela a cokoliv okolo ní bylo tabu. Jednou tu zprávu od ní viděla a bylo zle.. smazání vztahu na FB atd..Po uklidnění to bylo zas dobrý, s ex jsem raději utnul jakoukoliv komunikaci. Ale potom už pokaždé když mi někdo napsal, nebo jsem byl na FB.. prostě pořád podezírání, kdo píše, komu píšu a co mu píšu. Co si čtu na mobilu.. Když mi volala nějaká paní s nabídkou práce, tak během toho telefonátu a hlavně po něm byla scéna, že jsem na ní byl nějaký milý, že to nemá smysl mezi náma, že jí beztak chci do postele atd atd.. ani jedna otázka ohledně toho, o jakou práci se jednalo. I její oznámení že se chce asi rozejít a že jí to se mnou nebaví, tak to mi vždy napsala jako zprávu na facebook i když byla třeba vedle v ložnici..

Když ale nebyla hádka a nějak jsme si vše ujasnili, tak byla naopak skvělá.. usměvavá, chodívali jsme na společné akce, jezdili po výletech. plánovali jaké všechny hory vyjdeme. Měla hodně energie a není to žádný lenoch. Ano, každý mi jí záviděl, protože zájem můžu o ní byl a určitě i je enormní. Co se vzhledu týče (nebo když jsem vyprávěl kamarádům co vše děláme v posteli). Měl jsem ale pocit, že je trochu nevyrovnaná nebo jak bych to řekl, že má problém i se sebevědomím i když vůbec neměla důvod. Strašně rychle se kvůli blbostem vytáčela, bouchala věcma, občas hodila když něco nešlo..

Je mi 30 a prostě už jsem si řekl, že už to bude moje žena s kterou si udělám dítě a zestárnu, připadám si teď na randění už starý, v tom smyslu, že nezadaných a NORMALNICH holek v mém věku jakoby bylo málo a nebo už mají naopak dítě.. Vím, že jsem si další rok vzal tím udržováním "vztahu" po rozchodu s ní a jak už tady někdo i napsal, byl jsem tím pořád v hlavě s ní, pouto nemohlo vymizet a mě ani nenapadlo randit jinde. A i když byly třeba v těch obdobích "definitivního konce" nějaké mé snahy třeba se alespoň seznámit jinde, neměl jsem na to vůbec pomyšlení a cítil jsem se zodpovědně vůči ní.

Myslím, že ta ignorace teď už mi snad pomůže se z toho dostat a jít dál. Možná mě jen sebere, až jí uvidím někde s jiným, případně mi někdo řekne něco o ní, protože máme dost společných přátel. Fotky jsem uložil do PC a z mobilu vymazal, stejně tak jako všechny upomínkové předměty.

Musím si z toho vzít hlavně ponaučení do dalšího vztahu..

m123*

Trochu mi to připomíná Maželské etudy díl Hysterka :) . Tím se neposmívám, protože jak už jsem psala dokážu si představit jak vám je.

Mmch. to okno na noc. Víte kolik manželství se kvůli tomu hádá? V mým okolí všechny, ale většina se dokáže nějak domluvit.

jirka30
hodnocení

S tím oknem jste mě překvapila :) A přitom taková blbost. Já to řešil spaním v jiné místnosti, když byla opravdu velká zima a hotovo. I když mě to samozřejmě taky mrzelo.

hodnocení

0x

@jirka30 - Ano, každý mi jí záviděl, protože zájem můžu o ní byl a určitě i je enormní. Co se vzhledu týče (nebo když jsem vyprávěl kamarádům co vše děláme v posteli).
Ta "závist" a pravděpodobně i "krásné tělo, dokonalý sex" byly (a asi stále jsou) důvody, proč o slečnu pořád tak stojíte. A taky vaše rozhodnutí "prostě už jsem si řekl, že už to bude moje žena s kterou si udělám dítě a zestárnu".

A ona vám to tak strašně kazí *smich*

Ještě drobná poznámka k tomu, co píšete v závorce - jednak se něco podobného nedělá, jednak jste si možná zadělal na další potíže. Nebo ona je s tím srozuměna, že ji předhazujete kamarádům pro pobavení?

jirka30
hodnocení

Je to možné.. ale jsou to i další důvody.

Ten další bod, spíše jsem to špatně napsal.. samozřejme jsme to tak cítili oba, že jsme konečně našli to co jsme hledali. Mě nebaví moc chodit po barech a ani bych si tam asi partnerku hledat nechtěl, tady to bylo vše taková souhra náhod a než se přihodí něco podobného, může to zase trvat pár let.

A co se týče poznámky v závorce. Nevím o jakém pobavení píšete? My s kamarády občas při "pánské jízdě" probíráme i tyto věci, zajímavosti, případně srovnáváme.. to dělá asi každý, neříkejte že ne.

hodnocení

0x

@jirka30 - My s kamarády občas při "pánské jízdě" probíráme i tyto věci, zajímavosti, případně srovnáváme.. to dělá asi každý
Každý ne. Ale máte pravdu, někomu asi nevadí, že všichni jeho kamarádi důvěrně znají intimní detaily z postele.

občas jsem svou nespokojenost s něčím ve vztahu dával najevo rýpaním a děláním toho, co nemá ráda
Přestože jste "při začátku vztahu s ní věděl, do čeho jdu, že je to její součást a musím to respektovat a ne se snažit něco měnit".
To je potom těžké.

fialka2
hodnocení

0x

Asi jste dělali pořád stejné chyby - rozchody, sbližování . Takový vztah myslím, že nemá budoucnost. Odpoutejte se sám, žádná komunikace, nesledujte co kde slečna píše na seznamkách. Má na to nárok jako Vy sám. Domnívám se, že Vás měla - má tzv. jako pojistku pro dobu samoty. A Vy jste byl ochotný v "čekárně".

Jste mladý, poznáte jinou ženu a jistě si vytvoříte vztah podle svých představ. Držím palce.

jirka30
hodnocení

Nejspíše ano a navíc jsem byl vždy připraven za ní dojít. Jednou mi ale napsala, jestli nepřijedu na noc, že si dáme večeři ale zároveň dodala, jestli nemám spacák, že s ní spát v posteli přeci nebudu... :) To jsem se zasmál a s díky odmítnul.

jirka30
hodnocení

Dnes jsme se potkali v obchodě... věděl jsem, že tento okamžik asi přijde, když bydlíme kousek od sebe. Možná jsem měl říct jen "ahoj" a jít dál, ale rozhodl jsem se začít rozhovor.. A bylo to takové bez zájmu z její strany, spíše protivná. Na pár věcí se zeptala, ale jen mi zopakovala, že už nevidí smysl v nějakém kontaktu mezi námi. Smazala si všechny fotky z Instagramu, na kterých jsem byl i já.. udělala to až teď, rok po rozchodu. Tak jsem se jen zeptal na důvod, protože tohle mazání minulosti sama vždy odsuzovala.. a jen mi řekla, že prostě je tam nechtěla mít. Na nic prý nemá čas a že toho má teď hodně.. no a ja se vůl zeptal, co jí bere tolik času.. prý různé věci. Ale že už někoho má, nebo se s někým vidá, nechtěla komentovat nebo se jen protivně otočila.. Vím, že mi do toho asi už nic není, ale nechápu proč nevpálit bolestivou (pro mě) pravdu, než pořád tvrdit jak nic nového se u ní neděje.

Je normální, že bývalky překrucují a nerady říkají pravdu?

pohanka*

Ach jo, slečna není protivná tolik, co Vy.

Stačilo jenom pozdravit, ahoj, jak se vede, jak se máš. Tak to je dobře /že dobře/. A ahoj.

Proč máte pořád snahu všechno pitvat. Rozešli jste se a žádní kamarádi z Vás nebudou.

Pouze známí, kteří se letmo na uli pozdraví. Určitě ji nesledujte na sítích a nezabíhejte do minula. Již jste si cizí a její odpovědi Vás zbytečně iritují. Nezasahujte jí do života, když si to nepřeje.

jirka30
hodnocení

Já vím, že to je špatně.. ale když jsem jí viděl, cítil jsem srdce až v krku... Děsně mě štvalo, že si její přitomnosti už užívá jiný.. Pro jistotu jsem si teď smazal i její tel. číslo. Doufám, že už se s ní nějakou delší dobu nepotkám, jinak se z toho asi nevyhrabu.

m123*

Jirko, s vama je to těžký. Slyšel jste už o tom, že čím víc se v hovně rejpete tím víc smrdí? A nebo taky, že pokud oheň vyhasl, tak nemá smysl hrabat se v popelu? Bez urážky, ale myslím si, že to ona to měla těžký s vámi a ne vy s ní.

jirka30
hodnocení

Víte, já se z toho dostával už několikrát, ale nikdy mě nenechala tu fázi dokončit, začla mi vždy po pár dnech/týdnech zase psát a tím jsem si furt dával naděje a teď to naopak neumím zpracovat já. Žádný z mých rozchodů jsem takto nikdy neprožíval, sám před sebou se už cítím trapně a dochází mi, že v jejich očích musím být za úplného slabocha. Asi máte pravdu.. že teď si vybudovala averzi k mé osobě a mému chování. Díky všem za názory.. vzdávám to.

hodnocení

0x

@jirka30 - Vím, že mi do toho asi už nic není, ale nechápu proč nevpálit bolestivou (pro mě) pravdu, než pořád tvrdit jak nic nového se u ní neděje.
Právě proto, že vám do toho nic není - proč by se měla zrovna vám svěřovat s tím, co se děje, koho ne/má a co tak vůbec dělá?

Budete se muset naučit brát ji jako "slečnu, co náhodou bydlí za rohem" - pozdravit, usmát se a jít dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]