Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhození myšího trusu do pití v práci

Od: janakopacova odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,nějaká kolegyně my v práci dala do pití kočičí trus,já to vypila pak jsem to zjistila a dala jsem trus i lahev k dispozici vedoucí aby věc řešila,vyník se nenašel,mohu podat trestní oznámení na neznámého pachatele a bude se tím policie zabývat,bylo mi špatně a jsem na neschopnosti,nebo jak postupovat.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

8x

Máte v tom chaos. Myší nebo kočičí? Dotaz tím ztrácí na důvěryhodnosti. M.

hodnocení

7x

"Vhození myšího trusu..." - "...dala do pití kočičí trus"
Máte v tom trochu zmatek. Než budete podávat to trestní oznámení, tak si ujasněte, jaký trus to vlastně byl ;).

(ach, ty prázdniny...)

faktne
hodnocení

4x

Tak blbej, aby nepoznal, že má v pití hovno, nikdo být nemůže.

jezevec*
hodnocení

3x

Lidé, kteří ve dvou a půl řádcích udělají šest chyb, by měli žrát kočičí ho*na povinně!

hodnocení

2x

Celé je to výmysl. Kočičí bobek, spíše lejno, natož myší bobky by se tak snadno nerozpustily. Už vidím, jak se s tím někdo patlá*smich2*.

hodnocení

2x

Buď si děláte legraci, nebo nemáte shůry příliš dáno. Ani nevíte, jaký trus to byl a mohu napsat, že myší a kočičí výkal se od sebe safra liší.

Pokud jste viděla, že v láhvi něco plave, nepila bych to, obsah bych vylila. A vidět jste to musela. Takový myšinec se hned tak nerozpustí.

Mám dojem, že si z nás děláte srandu. Nakonec, nestalo se nic hrozného. Vy jste si aspoň vyčistila zažívací trakt a příště se podíváte, co vlastně pijete. Jaga.

hodnocení

0x

No policie asi nic nevyřeší, ale přeji váom hodně štěstí, docela bych se bála nějaké nákazy. To tam áte peěkný kolektiv, když to řeší takhle. Tam, bych děkat nechtěla.

hodnocení

0x
Když víte, že tam byl vyhozen, proč jste to pila? Nebo až pak to řekla? Mně zas jedna kolegyně kdysi nalila do hrnku s vodou jar a já to pila. Bylo mi pak taky nedobře a nedůvěřivá vedoucí mi ani nevěřila.
doplněno 11.07.18 10:07: Docela se divím, že to kolegyně udělala. Teď musi dělat totiz zřejmě za vás. Asi to nedomyslela. Pokud je to pravda.

majsterjoe*
hodnocení

0x

A z čeho na neschopenece? z jednoho myšího bobku? Jo z kočičího by to byla jiná hromádka.

Já řešil jednou v automatu na pitnou vodu mrtvou myš. Plavala si v nádobě na vodu. A všichni to pili a krom teda stížnosti na lehce divnou chuť si vlastně nikdo nestěžoval.*zmateny*

hodnocení

0x

@janakopacova - mohu podat trestní oznámení na neznámého pachatele a bude se tím policie zabývat
Můžete, bude, odloží.

Protože "vyník se nenašel" a asi ani nenajde, protože policie bude těžko hledat důkaz ukazující na konkrétní osobu - kdo ví, kolik lidí tu láhev osahalo.

Stejně jako pravděpodobně neprokážete, že vaše pracovní nechopnost má původ ve vypití znečištěného nápoje.

asd1

Původ prac. neschopnosti prokáže poměrně snadno...

asd1
hodnocení

0x

Fekálie v pití = pokus o ublížení na zdraví, podobně jako např. rtuť. Trestný čin, policie se tím zabývat musí. Viníka najdou těžko (nejde o vraždu tak to moc řešit nebudou), ale mohli by udělat "vyšetřovačku" aby bylo jasné že tohle není až tak legrace. Podobně jako někam zavolat že tam je bomba, dát kládu na koleje, natáhnout drát přes cestu atd. Tohle je ze stejné kategorie a udělá to jen debil. "Normální svině" tam naplive...

"...ale mohli by udělat "vyšetřovačku" aby bylo jasné že tohle není až tak legrace."

Vždyť je to tak prosté, milý Watsone! Stačí z toho bobku sejmout otisky prstů... *smich*

rqzs
hodnocení

0x

Též nevěřim.

hahanaj*
hodnocení

0x

Celé je to nesmysl- divím se, že už to někdo netopnul takový hrozný hovadiny tady probírat

hodnocení

0x

Kočičí trus?To jste asi nikdy neviděla tu ,,hromadu,,co vyprodukuje naše kočka 1x někdy i 2x za den,5 a půl kilová britka. :--)) To by v pití nemohl přehlédnout ani slepý a nehledě tomu,že ve vodě se opět musel rozvinout pořádný odér !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]