Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nějaká kolegyně my v práci dala do pití kočičí trus,já to vypila pak jsem to zjistila a dala jsem trus i lahev k dispozici vedoucí aby věc řešila,vyník se nenašel,mohu podat trestní oznámení na neznámého pachatele a bude se tím policie zabývat,bylo mi špatně a jsem na neschopnosti,nebo jak postupovat.
Celé je to výmysl. Kočičí bobek, spíše lejno, natož myší bobky by se tak snadno nerozpustily. Už vidím, jak se s tím někdo patlá.
Buď si děláte legraci, nebo nemáte shůry příliš dáno. Ani nevíte, jaký trus to byl a mohu napsat, že myší a kočičí výkal se od sebe safra liší.
Pokud jste viděla, že v láhvi něco plave, nepila bych to, obsah bych vylila. A vidět jste to musela. Takový myšinec se hned tak nerozpustí.
Mám dojem, že si z nás děláte srandu. Nakonec, nestalo se nic hrozného. Vy jste si aspoň vyčistila zažívací trakt a příště se podíváte, co vlastně pijete. Jaga.
@janakopacova - mohu podat trestní oznámení na neznámého pachatele a bude se tím policie zabývat
Můžete, bude, odloží.
Protože "vyník se nenašel" a asi ani nenajde, protože policie bude těžko hledat důkaz ukazující na konkrétní osobu - kdo ví, kolik lidí tu láhev osahalo.
Stejně jako pravděpodobně neprokážete, že vaše pracovní nechopnost má původ ve vypití znečištěného nápoje.
Fekálie v pití = pokus o ublížení na zdraví, podobně jako např. rtuť. Trestný čin, policie se tím zabývat musí. Viníka najdou těžko (nejde o vraždu tak to moc řešit nebudou), ale mohli by udělat "vyšetřovačku" aby bylo jasné že tohle není až tak legrace. Podobně jako někam zavolat že tam je bomba, dát kládu na koleje, natáhnout drát přes cestu atd. Tohle je ze stejné kategorie a udělá to jen debil. "Normální svině" tam naplive...
Kočičí trus?To jste asi nikdy neviděla tu ,,hromadu,,co vyprodukuje naše kočka 1x někdy i 2x za den,5 a půl kilová britka. :--)) To by v pití nemohl přehlédnout ani slepý a nehledě tomu,že ve vodě se opět musel rozvinout pořádný odér !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.