Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Již delší dobu přemýšlím . Mám doma vcelku nevyužitého Jumpera . Lítat po stavbách mě už nebaví . Chtěl bych změnit obor , nebo spíš být sám sobě pánem. Přemýšlel jsem o stěhování . Měl bych k sobě i dva šikovné zaměstnance . Vyplatí se? Šli by jste do toho? Nepotřebuji vydělat miliony, sta tisíce , začátky jsou začátky . Nebo máte nějaké jiné nápady? Jinak , co vše bych potřeboval abych mohl provozovat tuto činnost . Děkuji všem !
![]()
1x
Vydrží ten tvůj Jumper a ty, 3000km týdně? Začni se živit dopravou. Momentálně je dost velká poptávka po malých přepravcích s dodávkami.
doplněno 21.07.18 15:47:
Vidím, že nikdo neodpovídá. Tak jen můj dojem: Pokud nevíte už teď, co všechno potřebujete, tak snad ani nezačínejte. Život autodopravce přináší poměrně mnoho situací, kdy se člověk musí sám a okamžitě rozhodnout, kudykam, není čas se ptát. Pokud se chcete živit autodopravou, tak potřebujete živnostenské oprávnění. A tam začněte. Na úřadě(nebo na internetu), vám řeknou, co vše musíte splnit. Ostatní už budete valit před sebou, jak haldu sněhu.
0x
Spočítej si, jaké budeš mít náklady, spočítej, kolik peněz potřebuješ vydělat měsíčně, aby tě to uživilo. A podle toho nastav cenu.
Na podnikání na volné noze je fajn (v Tvém případě), že můžeš začít s malými náklady (dodávku už máš) a pokud to nebude dlouhodobě fungovat, tak to můžeš během jednoho měsíce zase zavřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.