Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Již delší dobu přemýšlím . Mám doma vcelku nevyužitého Jumpera . Lítat po stavbách mě už nebaví . Chtěl bych změnit obor , nebo spíš být sám sobě pánem. Přemýšlel jsem o stěhování . Měl bych k sobě i dva šikovné zaměstnance . Vyplatí se? Šli by jste do toho? Nepotřebuji vydělat miliony, sta tisíce , začátky jsou začátky . Nebo máte nějaké jiné nápady? Jinak , co vše bych potřeboval abych mohl provozovat tuto činnost . Děkuji všem !
Vydrží ten tvůj Jumper a ty, 3000km týdně? Začni se živit dopravou. Momentálně je dost velká poptávka po malých přepravcích s dodávkami.
Vidím, že nikdo neodpovídá. Tak jen můj dojem: Pokud nevíte už teď, co všechno potřebujete, tak snad ani nezačínejte. Život autodopravce přináší poměrně mnoho situací, kdy se člověk musí sám a okamžitě rozhodnout, kudykam, není čas se ptát. Pokud se chcete živit autodopravou, tak potřebujete živnostenské oprávnění. A tam začněte. Na úřadě(nebo na internetu), vám řeknou, co vše musíte splnit. Ostatní už budete valit před sebou, jak haldu sněhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.