Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodávka a její využití

Od: lukasx6 odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Již delší dobu přemýšlím . Mám doma vcelku nevyužitého Jumpera . Lítat po stavbách mě už nebaví . Chtěl bych změnit obor , nebo spíš být sám sobě pánem. Přemýšlel jsem o stěhování . Měl bych k sobě i dva šikovné zaměstnance . Vyplatí se? Šli by jste do toho? Nepotřebuji vydělat miliony, sta tisíce , začátky jsou začátky . Nebo máte nějaké jiné nápady? Jinak , co vše bych potřeboval abych mohl provozovat tuto činnost . Děkuji všem ! :) *palec*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

1x

Vydrží ten tvůj Jumper a ty, 3000km týdně? Začni se živit dopravou. Momentálně je dost velká poptávka po malých přepravcích s dodávkami.

doplněno 21.07.18 15:47:

Vidím, že nikdo neodpovídá. Tak jen můj dojem: Pokud nevíte už teď, co všechno potřebujete, tak snad ani nezačínejte. Život autodopravce přináší poměrně mnoho situací, kdy se člověk musí sám a okamžitě rozhodnout, kudykam, není čas se ptát. Pokud se chcete živit autodopravou, tak potřebujete živnostenské oprávnění. A tam začněte. Na úřadě(nebo na internetu), vám řeknou, co vše musíte splnit. Ostatní už budete valit před sebou, jak haldu sněhu.

matesj
hodnocení

0x
Pokuď máte již teď na zaplacení dvou zaměstnanců,tak to vâm gratuluji.Nezapomeňte na účetní...ta vám to vysvětlí.
1.nejdříve si aspoň založte živnost a plaťte si zálohy na zdravotní a sociální,než z vás bude ten milionář.

stehovak
hodnocení

0x

Zřiďte si živnost jako vedlejší, při zaměstnání. Ve volném čase stěhujte a po roce můžete zjistit, zda jste schopný si sehnat zákazníky, zda živnost provozovat bez zaměstnání a nebo živnost přerušit/zrušit.

wft
Ano, tohle je ten správný pristup.
vernon
A za půl roku z něj budou chodit už jen ručičky od hodinek...

wft
hodnocení

0x
Nejlepší způsob, jak vyzkoušet, jestli bude o Tvoje služby zájem, je nabídnout svoje služby lidem.
Spočítej si, jaké budeš mít náklady, spočítej, kolik peněz potřebuješ vydělat měsíčně, aby tě to uživilo. A podle toho nastav cenu.
Na podnikání na volné noze je fajn (v Tvém případě), že můžeš začít s malými náklady (dodávku už máš) a pokud to nebude dlouhodobě fungovat, tak to můžeš během jednoho měsíce zase zavřít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]