Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka od banky

Od: david1411 odpovědí: 7 změna:
Je nějaká banka, která mi půjčí peníze, když mám příjem v eurech a které nevadí, že jsem nikdy žádnou půjčku neměl. Zonky a unicredit mi to zamítli.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je divné, že Zonky to nepřijali. Asi nemůžete prokázat, že Váš příjem je stabilní - stálý. A pakliže máte příjem v Eurech, tak Vám chodí na nějaký účet. Tak musíte zajít do té banky, kde máte tento účet zřízen a poptat se u nich.

david1411
hodnocení

Příjem mám stálý právě a banku mám v unicedit, ale tam mě řekli, že jelikož jsem nikdy žádnou půjčku neměl, tak oni neví jak budu splácet, tak jsem nic nedostal.
pujcka

Doporucuji zajit za financnim poradcem, je to zdarma, jsou placeni bankami za zprostredkovane klienty, kterym se snazi najit to nejvyhodnejsi. Zonky mi pres internet garantovali 3,99% a pri konkretnich poctech okolo 8, v jine bance mi nabidli 2,66 a treba CMSS nabidla okolo 5. BTW: ptal jste se v unicredit v CR nebo SR? Pokud jste se ptal v CR, zkusil bych se zeptat ve sve bance v SR.

Hlava 22 :)

Ten, kdo tvrdí, že má být propuštěn z armády, protože je blázen, určitě blázen není, protože dobře ví, proč to dělá.

Toho, kdo netvrdí, že je blázen, není důvod propouštět z armády.

hodnocení

0x

Ono záleží na interních nastaveních každé z bank či úvěrových společností. Ve které zemi pracujete? Máte zkušební dobu? Příjem je na český účet? Jezdíte do a z práce pravidelně? Nemáte hlášeno své trvalé bydliště na ubytovně, úřadu?

Jakou výši úvěru chcete?

doplněno 09.07.18 18:22:

Jestli žádáte on-line, zkuste osobně na pobočce - počítače se dívají jen na zadané údaje a historii. Na pobočce vám můžou nabídnout varianty nebo přimhouřit oko...

david1411
hodnocení

Pracuji na Slovensku,smlouvu mám na dobu neurčitou. Dojíždím každý den mám to kousek a bydlim normálně v české republice a výplata mi chodí na slovenský účet unicredit. Trvalé bydliště mám normálně na domov a výši úvěru chci 105 000kč

Zkuste Fio Banku. Ta má česko slovenskou spolupráci nějak super speciálně ošetřenou (aspoň na to byla spousta reklam).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]