Nejste přihlášen/a.
V květnu jsem si šel udělat dopravně psychologické vyšetření. Je to defakto služba, stálo to 2000Kč. Na webu se píše:
- Vyšetření trvá cca 2-3 hodiny.
- Po absolvování vyšetření psycholog vyhodnotí Vaše výsledky a vypracuje zprávu.
Vyšetření jsem absolvoval, ale výsledky a zprávu stále nemám . Rozhodl jsem se tedy trochu přitvrdit a obeslal jsem je doporučeným dopisem, kde požaduji výsledky nebo vrácení peněz... To se nesetkalo s úspěchem
.
Kdo je pro toto nadřízený orgán? Komu si mohu stěžovat? ČOI? Nebo ňáká komora?
Nejjednodušší by bylo, kdybyste uvedl, kdo byl poskytovatelem služby. Dalo by se zjistit, má-li příslušnou akreditaci a kde a jak uplatnit vymáháví. Není pravda, že S.R.O. nad sebou nikoho nemá. Má, např. živnostenský úřad´. Ale jsou i další možnosti uplatnění práva. I bezplatné. Soud je až poslední možností, je to zdlouhavé a není to levné. I když jste se s nimi možná nepohodl, svoji povinnost, zaplacenou, musí splnit. Určitě máte i nějakou smlouvu. No, je to vše na vaší vůli. Když, tak napište.
Pardon, zapoměl jsemodcitovat:
- Zprávu si buď odnesete s sebou při odchodu nebo Vám ji pošleme poštou.
Z čehož logicky vyplývá, že se to běžně děje na počkání... Nicméně to není věc kterou řeším... Věc jako taková se zasekla na jistých zde nezmiňovaných osobních zkutečnostech... Já se pokouším zjístit, kdo je nadřazeným orgánem, který by je mohl přimět k činu...?
Ale jestli to vyčtete z webu, tak prosím: kaps-kaps.cz/...
@martinol - Zprávu si buď odnesete s sebou při odchodu nebo Vám ji pošleme poštou. Z čehož logicky vyplývá, že se to běžně děje na počkání
Nevyplývá. A protože ani neuvádějí termín, do kdy bude odeslána obávám se, že nemusíte uspět. Zvláště pak měl-li jste s nimi nějaký konflikt - usuzuji podle "Věc jako taková se zasekla na jistých zde nezmiňovaných osobních zkutečnostech" .
Zkuste se obrátit na živnostenský odbor v Olomouci statnisprava.cz/... nebo na tu ČOI, případně zkuste kontaktovat jednatele wwwinfo.mfcr.cz/...
Poděkuji za odpovědi, sic většina z nich byla lidově řečeno mimo mísu Opravdu nechápu proč řešíte, kdy by měli být výsledky ap.? Výsledky testů z jistotou byli již 30. května, jen se daná firma zubi nehty brání z nich vytvořit závěr a závěr s výsledky mi poslat! Stále máte chuť čekat 3. měsíce?
No nic, dnes mi došel závěr... Takže firma jako by splnila svou povinnost, takže čoi ap. jsou zjevně pasé... O výsledky, se mi tedy nezbyde nic jiného než nadále hádat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.