Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál Julie Lescautová

Od: ivanah1® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. V poslední době je opět na Tv stanici Prima opakován seriál Julie Lescautová. Občas se dívám.Protože někdy nejdou díly po sobě, mám v tom trochu zmatek.Nemůžu nějak zjistit, jak se komisařka dostala do Paříže.Zkraje týdne byla na starém pracovišti a najednou bez "varování" je v Paříži;).Kde je její přítel advokát, Pavlík a Romein.

Sice tu u mně nejde o život,*nevi*,ale jsem prostě zvědavá

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na play.iprima.cz/... bys měla najít všechny díly online.

doplněno 08.07.18 09:38:

Celý seriál, všechny řady a všechny epizody najdte tady. Spustit přehrávání je trochu komplikované, ale dá se na to přijít.

doplněno 08.07.18 12:23:

Díky vám mám o zábavu postaráno. Ten seriál mám moc rád a vy jste mě přivedla na způsob, jak si kdykoli pustit jakoukoli epizodu. Zrovna koukám na 10. epizodu 1. řady*palec2*

hodnocení

Na PC jsem se koukala.Našla i stránky o seriálu.Jenže popis dílů byl jen do čtvrté řady... Pak jeno názvy dílů.

marcelabrno
hodnocení

0x

Dobrý den, já vím, že jste se ptala před 5 lety, ale podařilo se Vám zjistit ty informace ze seriálu Julie Lescautová? Moje maminka ten seriál sleduje už snad po páté a pokaždé jí "uteče " díl o tom, kde zmizel ten adoptovaný Pavlík, její přítel advokát atd.. Vypadá to, jako by ty řady nenavazovaly, jakoby prostě v jedné řadě Pavlík byl a pak už není, bez vysvětlení. Zkoušela jsem na internetu dohledat "chybějící" díly, ale nenašla jsem.. narazila jsem ale na Váš dotaz, tak se ptám:) děkuji..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]