Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V poslední době je opět na Tv stanici Prima opakován seriál Julie Lescautová. Občas se dívám.Protože někdy nejdou díly po sobě, mám v tom trochu zmatek.Nemůžu nějak zjistit, jak se komisařka dostala do Paříže.Zkraje týdne byla na starém pracovišti a najednou bez "varování" je v Paříži.Kde je její přítel advokát, Pavlík a Romein.
Sice tu u mně nejde o život,,ale jsem prostě zvědavá
Na play.iprima.cz/... bys měla najít všechny díly online.
Celý seriál, všechny řady a všechny epizody najdte tady. Spustit přehrávání je trochu komplikované, ale dá se na to přijít.
Díky vám mám o zábavu postaráno. Ten seriál mám moc rád a vy jste mě přivedla na způsob, jak si kdykoli pustit jakoukoli epizodu. Zrovna koukám na 10. epizodu 1. řady
Dobrý den, já vím, že jste se ptala před 5 lety, ale podařilo se Vám zjistit ty informace ze seriálu Julie Lescautová? Moje maminka ten seriál sleduje už snad po páté a pokaždé jí "uteče " díl o tom, kde zmizel ten adoptovaný Pavlík, její přítel advokát atd.. Vypadá to, jako by ty řady nenavazovaly, jakoby prostě v jedné řadě Pavlík byl a pak už není, bez vysvětlení. Zkoušela jsem na internetu dohledat "chybějící" díly, ale nenašla jsem.. narazila jsem ale na Váš dotaz, tak se ptám děkuji..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.