Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak na hrudi

Od: zitjakokaskader odpovědí: 7 změna:

Docela by mě zajímalo proč po 2 dnech nespavosti mám tlak na hrudi v oblasti srdce, je to bezpecny takhle nespat a proc to jako mam (ten tlak)? Po vyspaní to vždycky přejde, asi blbej dotaz ale myslim to vazne nekdy fakt nesnasim spanek...

dík za nejake rozumne odpovedi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To, co popisuješ, to může být ledacos. Klidně i problémy s páteří pramenící z růstu. Napjaté sválky kolem páteře, které neovládáme vůlí, drží páteř v nedobré poloze. Nervy, vedoucí nejen k srdci, jsou utlačovány. Ve spánku se svalstvo uvolní, páteř se dostane do správné polohy a nervy uvolní. ;) Najdi způsob, jak usínat, žít ve dne a v noci spát. Jakmile budeš pospávat a lenošit přes den, spánek se dostavuje s problémy.

hodnocení

1x

Na vašem místě bych zašel určitě k lékaři. Nechci strašit, ale to co popisujete může být i jedním z příznaků blížícího se infarktu myokardu. Vyšetření u lékaře tedy jistě nebude na škodu.

hodnocení

0x

Pokud nevíte příčinu,což asi nevíte,šla bych k lékaři.

ncds
hodnocení

0x
Pokud jste mladý, tak si tím špatným spánkem kazite páteř. Buď páteř jako takovou, nebo to jsou křečovitě stažené svaly že stresu a nedostatku odpočinku.
Pokud je vám nad 50, mohlo by to být od srdce, ale páteř je taky pravděpodobná.
zitjakokaskader
hodnocení

Je mi 19, no a k spánku mě dostanou ty křečovité tlaky na srdce který mě už přestávaj bavit, ale fakt to cejtim jako kdybych měl sevřený srdce a jako kdyby mi to jelo na 130%

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Za tlakem na hrudi se může skrývat: úzkost, stres, problémy s páteří, infarkt myokardu ... Co takhle se svěřit do rukou lékaře a vaše problémy probrat s ním?

zitjakokaskader
hodnocení

všiml jsem si že se to objevuje hlavně po cigaretě, takže to je problém se srdcem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]