Nejste přihlášen/a.
Tuhle otázku kladete o půl druhé v noci? Dejte si do pořádku biorytmus, souznění se dnem a s nocí. V noci se spí a ve dne, odpočatá, se žije. Rozházela jste si hormony, které řídí spánek a bdění. Chvíli to potrvá, ale jestli nechcete být trouskou, pak vytrvejte a vraťte svůj životní rytmus do normálu. V noci tělo odpočívá, doplňuje energii. Mozek se čistí a restartuje. Ve dne se žije. Ne opačně!
Novo Passit mě taky hned napadl,klidně zkuste.Taky bych zkusila sport,věřím tomu,že to pomáhá.Asi se Vám nebude chtít ale pokuste se nehaznat tu myšlenku.Jestli máte možnost běžte do přírody,třeba běhat,pokud se stydíte,běhejte jen tam kde nikdo není,udělejte si s toho rituál...nebo je rychlou chůzí někam na kopec.Vnímejte přírodu okolo,všímejte si běžných věcí,zvůků,odreagujete mysl.
Mě to vždycky pomohlo i když přinutit se nebylo lehké.Já si myslím,že člověk se musí přinuti,vzchopit,že léky to za něj neudělají (nebo neudělají vše)
Hezký den,
léčím se s depresemi,takže psychickou únavu znám velmi dobře. Mně nejvíc pomáhá spánek. Hodně se vyspat. A pak procházky se psem. Takže jít ven je dobrý nápad. A když na Vás padne únava a začnou se Vám zavírat oči,tak si normálně bez výčitek lehněte a spěte. Nakonec i v nemocnici jsme to měli tak,že nejprve byla nějaká terapeutická aktivita a pak jsme šli spát(v poledním klidu).
Nikc,na uzavřeném pavilonu jsem byla také. Když jsem byla hodně slabá po převozu z JIP,nechali mi otevřený pokoj celý den a mohla jsem spát a taky jsem celý den prospala. Ale jak jsem se trochu zmátořila,tak mi další dny pokoj zamkli stejně jako ostatním,co byli trochu schopni a vyhnali nás všechny na zahradu nebo do společenské místnosti a otevřeli až později. Ale po obědě jsme měli otevřeno vždycky i na uzavřeném i na otevřeném.Asi je to v každé léčebně jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.