Nejste přihlášen/a.
0x
To miljan.
Do vyhledavace www.google.com zadejete"blb"a nabidne se vam asi 42 300 ceskych stranek kde si o sobe muzete precist.
Myslel jsem, ze tento web je je jednou z alternativ jak se neco dozvedet a nechat si treba i poradit(poradte.cz). I proto je tu snad tolik rubrik, ktere obsahnou sirokou skalu problemu. Temito odpovedemi jenom srazite tento web a zcela popirate jeho smysl.
To miljan + koumaak,
diky kluci, apson za snahu :O))
Google jsem uz zkousela, ale na zadnou normalni diskuzi jsem nenarazila, jen same"Hledam praci v Anglii poradte"
No nic, asi to budu muset risktnout, jdu patrat dal... ![]()
Jasně že to nebude jednoduchy
Představte si jaky to je pro cizince tady, co vše musej překonat od uřadu po obyčejne lidi ktere ne vždy se k nim chovaji normalně ale jako k odpadu z vychodu. Ano, jsou ruzne lidi, ale ne všichni jsou stejni. Aspoň budete mit předsavu jaky to je byt cizincem z"skoro"vychodu. Tam se na čechy koukaji jak tady na nas ![]()
Kamoš (čech) je v anglii, maka jak barevny, sice platěj VELMI dobře... ale od rana do večera a skoro žadna volna.
Jinak k otazce - radil bych zeptat se někoho ze znamych nebo znamych vašich znamych kdo tam byl.
0x
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.