Nejste přihlášen/a.
Hezký den
Vůbec nemyslete na nějaký pohlavní život a "najděte si toho kluka", takového který vám bude příjemný sympatický milý, kterého budete mít ráda, kterému se nebudete bát "svěřit" prostě berte to tak, že si zároveň hledáte takového "kamaráda" jako když máte nebo jste měla třeba "kamarádku" a pak všechno až na to jednou "dojde" nechte na něm, nic neříkejte ničeho se nebojte nic nezkoumejte nepřemýšlejte nad tím "nechte tomu volný průběh" a uvidíte že vaše obavy byly přehnané a zbytečné...Začínáte totiž "od zadu", nejdříve zkoumáte pohl. život pak teprve následně řešíte partnera, běžte na to "obráceně", napřed partnera a pak se věnujte jemu vše přijde jak má pokud to nebudete znásilňovat, deprese a strach vychází z toho že o tom přemýšlíte, jenže myšlenka není realita, v myšlenkách vše uvidíte vždy černěji, proto většinou platí že čeho se nejvíce bojíme se většinou nenaplní...Vaše tělo přesně ví "jak na to" důležité je jen jedno, neplést se mu do toho svými obavami myšlenkami předsudky a tak dále, nechte to plynout a budete sama překvapena co všechno "umíte" aniž o tom víte...
Dobrý den, lékař Vám již diagnostikoval deprese a máte je dokonce často - bylo by dobré informovat o příčině (kterou znáte) i toho lékaře, aby ji zbytečně nehledal. Tím si urychlíte léčbu této závažné nemoci. Pokud deprese nemáte, ale jste jen rozladěná ze svého panenství, tak toto "moderní" slovo vůbec nepoužívejte - na toto slovo mají nárok jen ti skutečně duševně nemocní lidé. Zdravím!
Právě jsem odpovídala šestnáctileté dívce, která chce mermomocí spát v noci s přítelem. Je jasné, o co jí jde. A teď čtu dotaz od skoro 30 leté ženy, že se obává sexu s mužem. Navíc popisuje podrobnosti, které by zrovna u tohoto dotazu být nemusely, pokud by byl dotaz míněn opravdově. Není to tím, že jsou prázdniny a děvčata se nudí?
Ale pokud je Vám slečno opravdu 29 let a máte podobné problémy, opravdu musíte navštívit sexuálního poradce. Někde to skřípe...
vše jde nacvičit pomocí pomůcek, které si budete sama řídit , vyzkoušíte si své možnosti a nebudete mít strach, co ten druhý řekne nebo neřekne. Dnes v tomhle není problém, výběr je veliký, jsou lubrikanty a vše možné a ta porada u psycholožky by taky nevadila. Ale pokud máte kladné pocity při dráždění, jste normální a to ostatní určitě přijde postupně, jen odložit strach a netlačit sama na sebe.Odpanění je na sexu to nejméně náročná procedura jak časově tak technicky. Prostě fik a je to, některé ženy ani neví v tu chvíli, že už je to za nimi. A ve vašem věku bych asi ani netrvala na tom, aby vaše panenství trvalo až do prvního styku s mužem. Tím ustoupí i strach a nepříjemný pocit, že je vám 29 a ještě nic. V případě, že by byly nějaké technické problémy/ nepřiměřená bolest atd/ lze navštívit gynekologa a ten pomůže i chirurgicky, pokud je to nutné.
Dobrý den. Váš problém je, že jste se zaměřila jen to panenství. Zkuste se od toho oprostit. Další možnost je, že ani možná netoužíte po partnerském vztahu a to ochráněné panenství je taková bezpečná výmluva. Záleží na tom, co vlastně od života chcete. Pokud vám ztráta panenství činí takové veliké problémy, snad byste si měla promluvit s psychologem... anebo si najít citlivého chlapce, kterému to nebude vadit a rád vám pomůže se nechtěného panenství zbavit.
ano,dekuju,zkusim teda nejdřív si najit toho kluka,asi to mám vážn enaopak jsem 6 let sama...mela jsem přítele rok,ale bohužel me nechal, z vetší čásit tady z tohodle...což me mrzí dost...asi se budu muset premoct nejak,pc bych zustala sama a to fakt nechci,jsem normalni holka ,nejsem nejaká divná nebo tak,ani ošklivá nejsem,ale mám bohužel v sobe tento problem.. a nevim proč..kdyby se mi neco stalo hroznýho ,pochopím to,ale proč mám takový strach zrovna z tohodle.. zvetší části je na tom i potom má psychicka,že z toho nejsem spokojená...třeba si sama se sebou hraji,ale pak když se mi to líbí,tak se rozbrečím.. a nejspíš kuli tomu že promarnuji takové příjemné veci,jen že se bojim když do me kluk vnikne..já sama jak sem psala,se dráždím pouze o neco výš,a né tam dole,to je muj strach
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.