Nejste přihlášen/a.
Slyšel jsem, že je zdravé mít alespoň jedno teplé jídlo denně. Z jakého je to důvodu? A musí to být oběd, nebo mohu místo toho teplou večeři a na oběd namazaný krajíc?
Mám to stejné, jako ,,babkazov,,. Musím si uvařit třeba i jen hustou polévku ze vší možné zeleniny a trošku zahustit lžící jíšky /mám stále doma v lednici doma udělanou/.
A když bych si udělala jenom vajíčka na různý způsob, tak nejsem prostě celá, nejsem najezená.
Ale dělejte, co Vám vyhovuje, poslouchejte svoje tělo, svoje chutě. Nemusí být pravda všechno, co si kde přečtete na internetu.
Úplně nutné to není - ale je pravda, že některé potraviny jsou tepelně upravené přinejmenším chutnější.
Tepelně upravené a teplé je rozdíl.
Když piji teplý čaj nebo kávu, počítá se to do teplé stravy? Když jsem měla včera ptáčnice ohřáté od sluníčka, tak také?
Není to jen nafouklá bublina? Teplé jídlo nás nutí byt více v klidu, posedět a ne ho zhltnout za pochodu. V tom bych viděla to tajemství (vředů). V létě nemám tu potřebu mít teplé jídlo, víc si dávám třeba těstovinové saláty s masem. Moje tělo to tak chce.
Stravování lze řídit i podle typu. Já třeba bez masa a teplého ani ránu, mám za chvíli pocit, že umřu. A někdo je
spokojený se zdravým syrovým salátkem...
Test na metabolický tip drhorejsova.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.