Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První láska, nemůžu zapomenout

Od: koralina odpovědí: 16 změna:
Byli jsme na školním výletě a kromě naší školy tam byly i jiné... A takhle jednou o volnu jsem se tam seznámila s jedním klukem do kterého jsem se zakoukala a ona do mě. No a asi víte jak to dopadlo... První pusa atd... Jenže teď už je to víc jak měsíc co jsme se neviděli a ani už spolu nejsme moc v kontaktu. Jenže já si ho strašně zidealizovala. Pořád se mi líbí a štve mě, že jsme od sebe tak daleko. Někdy mám obavy, že už lepšího ani nenajdu, protože pro mě jen tento vážně po vzhledové, talentove, inteligencni, humorné, financni stránce úplně úžasnej. Teď půjdu na sš a i když se nehodlám soustředit na kluky, tak doufám, že najdu lepšího, i když mám obavy, že ne...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Zažil to každý a zažiješ to znovu. Viděla jsi ho pár dnů, neměla jsi čas ho ani poznat. Třeba by ti ve skutečnosti vůbec nevyhovoval.

Nech si vzpomínku a věz, že toho pravého teprve potkáš.

hodnocení

3x
Nejvíc mě zaujalo to, jak jste napsala, že je po finanční stránce úžasný. Jak jste to přesně myslela? Před střední školou už takto uvažovat, je zajímavé. Jinak jste mladá, život máte před sebou. Časem na něj zapomenete. Budou jiní, "finančně" úžasní, uvidíte.Konce a začátky patří k životu.
Že by budoucí zlatokopka? :)
uznevimprezdi
hodnocení

Ne, ale zvažuju všechny možnosti u budoucího partnera:D a když je finanční stránka jedno malé plus mezi mnohými, tak proč to nezmínit? ( mezi talentovaný taky patří víc věcí...)
Jste rozumná na svůj věk.
janm*

"Rozumná"...na tom je vidět kam to dnešní doba dopracovala, čili dnešní "mladí" v tom mají jasno, "má prachy" tak ho nebo ji "miluji"...naprosto úžasné, vracíme se o sto let zpět: "Má grunt, je to tudíž dobrá nevěsta". Tohle se dovědět, zjistit o mých známých partnerce apod., pak je to z mé strany pádný důvod k rychlému ochlazení příp. ukončení vztahů...pro mně je to známka "devoluce" známka degenerace lidského myšlení..., nikdy jsem si nerozuměl s lidmi kteří jsou tzv. : "na prachy"

Já taky ne. Nepíšu, že taková jsem. Ale proč by měla chtít třeba zadluženýho chudáka, který jí dostane do dluhové pasti? Stáhne ji se sebou? Takové ženy sem taky píšou. To si myslíte, že je rozumné?

janm*

Člověka buď máte ráda nebo nemáte, tam žádné prachy, společenské výhody nemají co dělat, pokud je tomu naopak pak to zase nemá co dělat s tím že máte někoho ráda myslím opravdu ráda ne jen "jako"...Mám za známé i ty "zadlužené chudáky" mám je rád ale neznamená to, že by mně museli "stahovat " s sebou , čili v případě že má člověk například rád svého partnera který se takovým "zadluženým chudákem stal" má přijmout taková opatření které povedou k tomu aby se to nestalo zkázou i pro něj a hledět z takové situace "vybruslit", má-li někdo někoho rád pak hledá řešení, u člověka který má ale pod kúží to že je "na prachy"(platí ale i pro různé "výhody" v podstatě "vychytralosti") je jeho "náprava" těžko ne-li vůbec možná tam je lepší držet se stranou...

Posuzovat finanční stránku chlapce, který sotva zakončil ZŠ (s tím, že by to mohl být dobrý partner v budoucnu), není moc rozumné. S tím počkej, až bude sám vydělávat. Jinak mě taky zaráží, že taková dívenka přemýšlí tímto způsobem. Jak budeš uvažovat za 10 let? Ono se říká: všeho s mírou.

lidus*
hodnocení

2x

První lásku mám z MŠ no a pak tu první větší ze ZŠ, na obě ráda vzpomínám dodnes, s oběma mám dobrý vztah, setkáváme se i s jejich rodinou, kamarádí se naše děti a dnes už i vnoučata. Tu třetí opravdovou první velkou lásku v 17 letech mám doma už skoro 40 let. Na první lásky se nezapomíná.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, je to zajímavý příběh ze života mladé dívky, ale nemáte i nějaký dotaz? Zdravím!

doplněno 05.07.18 22:34:

koralina - zažil to snad každý (a kdo ne, tak má smutný život, protože nemá na co vzpomínat). Takže, ano, je to první láska a je to krásné, ale zapomínat nemusíte. Ponechte si to jako vzpomínku, i když teď to bolí. Určitě to nebyla láska poslední, ale ta první má zůstat v paměti. A na SŠ budou kluci také, tak snad tam bude pro Vás i nějaký další "pan Božský".

koralina
hodnocení

Já spíš potřebuju poradit jak zapomenout a poradit s tím, jestli to někdo zažil a nakonec si i tak nekoho našel...
janm*

koralina

Ano zažil jsem, a jsem za to rád, navzdory tomu že je možné "najít si někoho jiného" je-li váš prožitek opravdu hluboký nesnažil bych se zapomenout, naopak zkusil bych na vašem místě toho kluka kontaktovat, není co ztratit, buďto ano nebo ne, kupodivu mnoho z těchto "raných" vztahů bývá často i naplněných a mnoha lidem to takto i později "vydrželo", čili bych ho zkusil kontaktovat a pokud ne, pak až pak bych se snažil "zapomenout" (byť to asi není to pravé slovo)

hodnocení

0x
Kdo zapomene, nepoučí se pro další své jednání. Nesnažte se zapomenout, poučte se a užívejte si života.

blahoutova*
hodnocení

0x

Na prvni lasku nezapomene nikdo

jp
hodnocení

0x

První láska je proto první, protože se na ní nezapomíná. Sakra, taky mě zaujalo - po finanční stránce úžaznej! To já hloupá

o tom nikdy nepřemýšlela, ani u první, ani u pátý lásky. Byla jsem slepá a hluchá, ale hlavně jiná generace!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]