Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řemeslnici - záloha?

Od: marek87* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, jak vysoke zalohy si berete, nez zacnete realizovat nejakou zakazku?
Nebo vse platite ze sveho a pak cekate na zaplaceni faktur?
Predem dekuji za diskuzi.
Ps: Pripiste prosim cim se presne zivite, dekuji mnohokrat...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

1x

napisu z druhe strany, kdyz se predelaval barak, sice vetsina remeslniku byli znami ale material sem platil vzdycky dopredu ( to co se vedelo, pokud se dokupovalo tak se platilo pak ) a praci vzdycky az po dokonceni

stavba
hodnocení

1x

Při stavbě RD firmou jsem platila zálohu pouze na okna a dveře. Což je logické, nebyly to standartní rozměry. Stavbu RD jsme rozdělili na 4 části , každou část jsem nechala nacenit a platila jsem vždy po dokočení jedné etapy.Vícepráce na celé stavbě dělaly dva tisíce, které jsme platila při předávce domu.

amup
hodnocení

0x

Jsem defakto slaboproudý elektrikář a zálohy si vůbec neberu. Zákázky většinou do 30tis kč.

Zatím ,až na pár drobností, vždy bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]