Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám zhnisaný palec (od špatně zastřihnutého nehtu) a rád bych jel dnes s přáteli se vykoupat do lomu. Samozřejmě je to přírodní lom, ale je prověřený a bezpečný, jednoduše veřejnosti přístupný. Rád bych se tam jel vykoupat, ale mám zhnisaný palec, už se okolo toho udělal strup a podle mě je to snad už dobré, myslíte že se mohu jet vykoupat nebo bych to měl radši odmítnout?
Pokud je tam strup, nebolí to, není oteklý, horký či nejeví jiné známky akutního zánětu, tak si myslím, že chvilkové koupání nic neudělá, nejvýš otevře strup, což nevadí, alespoň se to dočistí. Pokud by to pak zase zlobilo, dejte si na noc třeba mast s antibiotiky nebo s Ichtiolem. Pokud ale máte vytékající hnis z palce, jděte k lékaři a ne na koupaliště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.