Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kadeřnictví otevřeno?

Od: milanp® odpovědí: 16 změna:

Myslíte, že bude o svátcích otevřeno někde holičství?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ne.
A když,tak pouze pro objednané.
Můj názor a zkušenosti.

pohanka*
hodnocení

2x

Protože pro tyto svátky neplatí uzavření velkých provozoven nad nějaké mery, jsou velká, obchodní centra otevřena.

Tam bych to zkusila.

doplněno 05.07.18 12:40:

mikihans - je v tom binec, co naši poslanci schválili, o jedněch svátcích zavřeno o jiných ne.

Na internetu lze nalézt svátky po celý rok, kterých se to týká a kterých ne, a též při dodání letáků jsem si všimla, že mají vytištěno upozornění, že v tyto dny je běžná pracovní doba.

Třeba Globus Černý Most - vysloveně uvádí 5. a 6.7. máme otevřeno. Mají to stejně i na všech ostatních 14 pobočkách po celé republice.

Naopak, velké obchody jsou zavřené, malé provozovny nemusí.

Tyto svátky nepatří k těm, pro které platí zákaz provozu velkých provozoven. Naopak malé provozovny zavírají, protože se jim nevyplatí provoz.

(Ať žije jazyková redundance, ale teď mě to líp nenapadá :-D)

hodnocení

2x

Ve velkých nákupních centrech bych zkusila nějaký Klier či podobné.

hodnocení

Ovšem Klier je cenově někde jinde.

Taky mě to napadlo, původně jsem měla v příspěvku zmínku, ale na cenu jste se neptal...

Krom toho to byl pouze případ. Další řetězcová kadeřnictví neznám, jen mě napadlo, že budou otevřená. U nás v jednom nákupním centru je nějaké kadeřnictví, které založilo svůj byznys na nízkých cenách. Chlapi strojkem snad za 80,- nebo tak nějak. I ženské tam prý stříhají asi za 10 minut za stovku *smich*

hodnocení

I tak, děkuji všem za odpověď :-D

pohanka*

Ano, již jsem se i byla nechat ostříhat ve firmě ,,úkon za 100 Kč,,.

U nás /galerie Harfa/ je to - tedy jedna stovka za umytí, druhá ostříhání, třetí vyfoukání, za 300 hotovo.

Název je ,,Kadeřnictví 100 CZK,,.

hodnocení

Za 300 si koupim jeansy*smich*

nikc2
Nejde jen o penize. Jednou jsem šla na doporučení do levnějšího kadernictvi a ostříhala mě jinak než jsem chtěla.

hodnocení

Tak ale za 300 bych rozhodně nešel :-D

pohanka*

Kalhoty za 300 nebudou asi nic moc.

Běžné kadeřnictví také nic moc, je ale okolo 400 korun, takže i tak lze stovku ušetřit.

Pokud by mě stříhala doma kamarádka, tak to bude ještě levněji.

I když i džíny ze sekáče vyjdou levně. V Praze akce vše za 99 Kč a najdou se opravdu pěkné kousky.

nikc2
Mám to i s masáží hlavy za 600 Kč.

nikc2
hodnocení

0x
Zrovna tam jedu a v OC to není. Podle toho, kde je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]