Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že bude o svátcích otevřeno někde holičství?
Protože pro tyto svátky neplatí uzavření velkých provozoven nad nějaké mery, jsou velká, obchodní centra otevřena.
Tam bych to zkusila.
mikihans - je v tom binec, co naši poslanci schválili, o jedněch svátcích zavřeno o jiných ne.
Na internetu lze nalézt svátky po celý rok, kterých se to týká a kterých ne, a též při dodání letáků jsem si všimla, že mají vytištěno upozornění, že v tyto dny je běžná pracovní doba.
Třeba Globus Černý Most - vysloveně uvádí 5. a 6.7. máme otevřeno. Mají to stejně i na všech ostatních 14 pobočkách po celé republice.
Krom toho to byl pouze případ. Další řetězcová kadeřnictví neznám, jen mě napadlo, že budou otevřená. U nás v jednom nákupním centru je nějaké kadeřnictví, které založilo svůj byznys na nízkých cenách. Chlapi strojkem snad za 80,- nebo tak nějak. I ženské tam prý stříhají asi za 10 minut za stovku
Ano, již jsem se i byla nechat ostříhat ve firmě ,,úkon za 100 Kč,,.
U nás /galerie Harfa/ je to - tedy jedna stovka za umytí, druhá ostříhání, třetí vyfoukání, za 300 hotovo.
Název je ,,Kadeřnictví 100 CZK,,.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.