Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v kolenech

Od: martina* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,je mi 14 let a asi už pulroku mně bolí kolena. Někdy obě ale víc levé. Kolena mně bolí když třeba dlouho chodím nebo i když dlouho stojím na místě. Zajímalo by mně jestli má cenu chodit k doktorovi?o bolestech ví ale prýr to je jen z námahy. Dříve jsem jezdila na koni ale už 3 měsíce jsem na koni neseděla. Kolena mi i vržou a jakoby při pohybu lupou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Samozřejmě, že má cenu chodit k lékaři. Může Tě poslat na další odborné vyšetření, pokud bolesti kolen přetrvávají.

hodnocení

2x

Jsi ve vývinu a kolena asi nemají tu správnou výživu. Požádej maminku, ať ti uvaří vepřové nožičky. Osolená se ta želatina dá docela jíst. Jednou týdně si je dej a uvidíš zlepšení !

pb®
hodnocení

0x

Když půjdeš na rehabilitaci, tak se dozvíš, že většina lidí neumí správně stát, chodit, sedět, dýchat. Prostě ten svůj pohybový aparát používáme tak, že ho přetěžujeme a škodíme mu. Nezapojujeme svaly, co bychom měli a naopak jiné přetěžujeme. Z toho pak jsou různé bolesti. Takže já radím nechat si předepsat nějaké zdravotní cvičení a to cvičit. Nic jiného totiž člověka funkčního neudrží.

hodnocení

0x

Kolena tě bolí při námaze, po námaze, v noci, při spaní? Jak to řešíte? Máš vyskoušený třeba acylpyrin, paralen nebo něco takového? *hej* Nemáte v rodině nějakou autoimunitní nemoc? Vím, že mnoho lidí, kteří takto s bolestmi bojují celý život, začínalo právě v tomto věku, aniž by tomu lékař věnoval větší pozornost. Poklikej a najdi si, co to autoimunitní nemoci, choroby, jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]