Nejste přihlášen/a.
Zdravím,je mi 14 let a asi už pulroku mně bolí kolena. Někdy obě ale víc levé. Kolena mně bolí když třeba dlouho chodím nebo i když dlouho stojím na místě. Zajímalo by mně jestli má cenu chodit k doktorovi?o bolestech ví ale prýr to je jen z námahy. Dříve jsem jezdila na koni ale už 3 měsíce jsem na koni neseděla. Kolena mi i vržou a jakoby při pohybu lupou.
0x
Když půjdeš na rehabilitaci, tak se dozvíš, že většina lidí neumí správně stát, chodit, sedět, dýchat. Prostě ten svůj pohybový aparát používáme tak, že ho přetěžujeme a škodíme mu. Nezapojujeme svaly, co bychom měli a naopak jiné přetěžujeme. Z toho pak jsou různé bolesti. Takže já radím nechat si předepsat nějaké zdravotní cvičení a to cvičit. Nic jiného totiž člověka funkčního neudrží.
0x
Kolena tě bolí při námaze, po námaze, v noci, při spaní? Jak to řešíte? Máš vyskoušený třeba acylpyrin, paralen nebo něco takového?
Nemáte v rodině nějakou autoimunitní nemoc? Vím, že mnoho lidí, kteří takto s bolestmi bojují celý život, začínalo právě v tomto věku, aniž by tomu lékař věnoval větší pozornost. Poklikej a najdi si, co to autoimunitní nemoci, choroby, jsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.