Nejste přihlášen/a.
Určitě zajděte na policii. Budete jim mít co vysvětlovat! Vy se asi hodně nudíte přes prázdniny, když vymýšlíte takovéto kraviny, že?
Tak samozřejmě, že je mi to jedno, jak trávíte svůj čas. U dětí mi to jedno není. 12ti leté nemají na fb co dělat a věřím, že většina rodičů si je v tomto ohlídá. Ale i kdyby se stalo mému dítěti to co popisujete, v první řadě bych to řešila s ním. Protože za děti ( tudíž i za jejich chování na internetu) nesou zodpovědnost především rodiče.
Já nic neobhajuji. Ale víte Vy, kdo sedí na druhé straně pc? Že to také není jen dítě a takto hloupě si nekrátí čas?
Dobrý den, Vy budete asi ten Bond, James Bond . Falešný profil na FCB není důkaz, ale možná už jste v hledáčku "mravnostní" policie, protože už toto chování je úchylné (vydávat se za 12ti letou dívku a uspokojovat se nad komunikací s muži). Zdravím!
tragisos - ano, za internet bezpečnější a bez trollů .
tragisos - bojovat za vyšší princip podrazem a falší je hloupost. (Jen) čistému vše čisté.
Na druhé straně je někdo jako vy, který se vydává za úchyláka. Tak si to užijte.
Jinak "verbální zločiny" by se měly zrušit. Pokud někdo plácá, nebo píše nesmysly, neznamená to, že to skutečně provede. A "oběť" takového útoku má samozřejmě možnost se bránit i soudně, pokud se cítí poškozená.
Třeba je ten "úchyl" fake profil nějaký znuděný dvanáctiletý holky, která si hraje na pedofila.
No ale třeba vás stejně tak prokoukl i ten na druhé straně a teď si hraje na úchyla, jen aby zjistil, jestli jste opravdu dvanáctiletá holčička.
Třeba ho baví zakládat a rozkládat různé účty v různém stádiu a číslo 33 je jeho šťastné číslo.
Přiznejte se, nepřejete si v hloubi duše být dvanáctiletá holčička? Jsme tu jen takhle sami mezi sebou, nestyďte se..
Ty se opravdu buď nudíš, nebo jsi takový menší úchyláček, že? Novinář nejsi a k tomu porušuješ pravidla FB.
A vydávat se za malou holku, ale fuj ty prasáku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.