Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání vlasů, podrážděnost, únava aj

Od: malvina odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už pár týdnů mi dost padají vlasy (hlavně při mytí). Mám boláky na čele (jako puberťák), jsem unavená a špatně spím - mám strašně lehký spánek a všechno mě probudí. Ráno se vůbec necítím odpočatá. Taky mě všechno hned vytočí - moje pubertální dcera doma a v práci náš nový manager ... Taky mě bolí oči. Dobu nosím brýle na dálku a ty mi teď v poslední době jakoby vadí a líp se mi kouká bez nich. V poslední době jsme měli úmrtí v blízké rodině. Myslíte, že by to mohlo být spojené s tím? Nebo že by to byl už přechod? Je mi 42 roků.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím.
Můžu si myslet co chci.
Počínaje stresem,menopauzou a třeba i rakovinou.
Ne,neděste se,prosím *stop*
---
Navštivte co nejdříve svého lékaře.
On Vás v prvé řadě uvidí a v další řadě prohlédne.
Popř.pošle k odborníkům.
Oni jsou kompetentní a pouze oni Vám mohou pomoci.
My bohužel nikoliv !

tiffany*
hodnocení

2x

S těmito obtížemi se určitě svěřte praktickému lékaři, asi potřebujete něco na uklidnění a posílení nervů a tím se zlepší i vlasy a pleť. Bez předpisu si můžete koupit B komplex nebo Biosil a kyselinu listovou, ale k lékaři běžte určitě, ten vám poradí přesně.

lucie*
hodnocení

0x

...na mě to působí jako hormonální výkyv ,což nemusí být zrovna menopauza,ale příznaky tomu nasvěčují.Na stres je někdo citlivý ,takže to nejde vyloučit...nejlépe to pozná doktor.Já bych navštívila gynekologa nebo obvoďáka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]