Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se mu věřit?

Od: anny* odpovědí: 10 změna:

Seznámila jsem se přes fb s mužem,který mě pozval na kávu.při písemné konverzaci jsme zjistli,že se nachází u své sestry 150 m ode mě.Tak jsem mu navrhla at prijde na kávu ke mě,že si sedneme venku,když je tak hezky...ted se tluču do hlavy,že jsem s ním na tu první kávu nešla do putyky...a kde je problém?Za tři dny mě strašně miloval,přišel ke mě a ani se neměl po několika hodinách k odchodu...bydlí,prý u sestry,ta ho prý stále vyhazuje,jinak nic nemá,a za tři týdny,co ho znám,odpracoval jen asi pět dní,s tím,že šéf pro ně nemá práci,a třikrát za ty tři týdny mi oznámil,že tři dny nejedl,že nemá peníze a že spí na firmě...Sex s ním byl fakt užasnej,ale...přejdu k věci...Jsem svobodná,bezdětná,zaměstnaná,mám velký dum,mam auto,motorku,vybavení domu,no prostě vše,ale jsem tlustá,vážím 116 kg...Dá se tomu muži vůbec uvěřit,že mě opravdu miluje?Nebo vidí výhody a chce mě zneužít ve svůj prospěch...on na mě tlačí,chce vážný vztah...říkám,známe se jen tři týdny,měla sem pocit,že po sexu čekal,že mu řeknu,zůstan tu...a ješte jedna vec,vcera vecer mi psal,jak mě miluje,a ejhle já ho chytla přihlášeného na baddu...ale já se bojím ...víte,když bych já byla ve stejné životní situaci,udělala bych orál a řikala miluju te i starýmu plesnivymu dedkovy...diky vsem za názor.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Věřit se mu nedá - ale pokud dáváte přednost "úžasnému sexu" a jste ochotna pro něj živit nemakačenka a každý den se vracet domů a nevědět, jestli tam ještě bude jak cizí chlap, tak váš majetek, pak so to užívejte až do úplného sebezničení.

Přeju vám, abyste se rozhodla správně *zdravi*

hodnocení

3x

Odpovím na otázku v titulu: Nedá!

figurek*
hodnocení

2x

jj, velká láska. Vezměte ho k sobě a budete mít ten sám problém, který má jeho sestra. Bude u vás bydlet, bude mít kompletní domácí servis, bude z vás tahat peníze a přilepí se na vás tak, že už se ho nezbavíte.

iz*
hodnocení

1x

Anny, nerozumím Vaší otázce. Odpověď přece znáte sama. A znala jste ji i před tím "úžasným sexem".

hodnocení

0x

Myslím, že sama víte, že to smysl nemá. On nemá ani vlastní bydlení, pracovat se mu asi také moc nechce a když Vám říká, že tři dny nejedl, působí to poněkud divně. Buďte opatrná v tom koho si pustíte do života i do baráku. My ho neznáme, ale to je divná láska a divný zájem o vztah tedy..Pokud o Vás stojí, tak ať Vás pozve na tu kávu nyní on, choďte na procházky a pokud jste ho nakrmila Vy, podruhé ať on pohostí Vás. Nevrhejte se do žádného vztahu jen proto, abyste nebyla sama. Choďte s ním mezi lidi, dokud se sama nepřesvědčíte o tom, zda mu můžete věřit.

hodnocení

0x

Nevím. Ale vím, že se vyplatí poslouchat vnitřní hlas, 6.smysl, blikající červené světýlko vzadu v hlavě. Protože se někde v hlavě sešlo více informací a vyslaly varování. "Hlad" z osamělosti a smysly jsou nadšené a mnohdy rozum překřičí. Jen ten vnitřní hlas nabádá. Je potřeba ho poslechnout.*hej*

pecka*
hodnocení

0x

zrejme jste inteligentni zena, takze byt vama, vykasu se na nej a radsi bych byl sam a pockal na nekoho normalniho. To ze jste tlusta, to nic neznamena, ale to ze on nema nic, je zrejme liny jako prase a zna vas chvilku a hned je to laska... to uz neco znamena. vycuranost

iz*
03.07.18 13:20

.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jejda, jejda. Jen abyste nenaletěla někomu, koho byste se potom nemohla zbavit. Po tak krátké známosti přeci nevěříte tomu, že vás ten muž opravdu miluje? Nejste přeci malá holka, ne? Měla byste být k sobě náročnější. Neříkám, abyste byla zrovna zlatokopka, ale minimálně stabilní zaměstnání by ten muž měl mít, nebo se mýlím?

marf*
hodnocení

0x

Ten tedy terno není, vyhazuje-li ho sestra - así ví pro. Nepouštějte ho raději domů - a uvidíte, co bude. My tady máme bezvadného bezdomovce, zdraví a tak - ale čert mu věř.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]