Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřeboval bych poradit ohledně dobrého barber shopu v Královéhradeckém kraji. Spoustu let mám dlouhé vlasy a teď bych rád udělal změnu, jen se mi nechce svěřit vlasy nějakému s prominutím střevu, které včera ukončilo učňák. Poraďte mi prosím někdo buď nějaký dobrý Barber, nebo jak být co nejméně zklamaný. Pokud někdo jste také udělal po velké době podobnou změnu, tak nějaké rady.. moc děkuju.
Jestli stojíte o rozumný padnoucí účes, "vybodněte se" na "hairstyle", barbery a barber shopy a navštivte normální provozovnu, klidně i takovou, v níž pracují učňové. Já mám s kadeřnickými učni velice dobré zkušenosti, kolikrát jsou jejich výsledky lepší než výsledky zkušených kadeřnic s několikaletou praxí.
Podle mne byste neměl nikoho podceňovat. A nebylo by od věci si uvědomit, že šikovnost ani zručnost nespočívá v používání "světových názvů".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.