Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BarberShop v KHK - Jak mít dobrý hairstyle?

Od: mek95 odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

potřeboval bych poradit ohledně dobrého barber shopu v Královéhradeckém kraji. Spoustu let mám dlouhé vlasy a teď bych rád udělal změnu, jen se mi nechce svěřit vlasy nějakému s prominutím střevu, které včera ukončilo učňák. Poraďte mi prosím někdo buď nějaký dobrý Barber, nebo jak být co nejméně zklamaný. Pokud někdo jste také udělal po velké době podobnou změnu, tak nějaké rady.. moc děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

2x

Myslím si, že v klasickým pánským holičství jsou zaměstnanci víc "vystříhaní" než v nějakým barber shopu. Taky tam necháte stovku a ne patnáct stovek.

iz*
hodnocení

1x

Jestli stojíte o rozumný padnoucí účes, "vybodněte se" na "hairstyle", barbery a barber shopy a navštivte normální provozovnu, klidně i takovou, v níž pracují učňové. Já mám s kadeřnickými učni velice dobré zkušenosti, kolikrát jsou jejich výsledky lepší než výsledky zkušených kadeřnic s několikaletou praxí.

Podle mne byste neměl nikoho podceňovat. A nebylo by od věci si uvědomit, že šikovnost ani zručnost nespočívá v používání "světových názvů".

mek95
hodnocení

to vím, ale většinou v těch barberech kvalitních se jedná o více než učňovské vzdělání, navíc roli hrajou zkušenosti.. a to, že se někdo i ve volném čase zajímá o to jaké letí nové účesy atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]