Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex a jak se na nej připravit

Od: verca* odpovědí: 9 změna:
Ahoj,pritel chce zkusit analni sex,netlaci na me,ceka,az se bude chtít i mne a budu na nej připravena. Ja bych to zkusit chtela,zkusit se ma všechno a verim ze by se mi to mohlo i zalibit..ale ted jak se na nej připravit...prosím vas o zkušenosti,vim,ze vetsina zen predtim udela klystyr,ale uprimne,ten sem nikdy nedelala,ani nevím jak se to vlastně dělá,kde se daji ,,pomůcky" na nej koupit(predpokladam ze lekarna,ale to je mi vazne hodne hodne trapné..). Kdyz me tam pritel dráždí prsty,mela pocit,ze se po...zkoušela sem i cely den nejist,to je pak jistota ze ve střevech nic nebude,ale to sem pak byla jen hladova a absolutne ne nadrzena a uvolnena...holky,sverte se,pomozte mi,jak se pripravit a uzit si to...moc vam dekuji a krasny den

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

no tak pravda, já nejsem holka, ale znal jsem jednu, která to tak chtěla a sama si ho tam zaváděla. Prý to nebolí, ale musí se pořádně namazat, on i ona.

Když to vezmete technicky, pro kluka ten rozdíl mezi předečkem a zadečkem moc velký není. Análek je jen taková trochu přisprostlejší metoda milování. Rozdíl se projeví až potom, až ho z vás vytáhne. Bude ho mít hádejte od čeho. :)

kolemdouci

Pan je teoretik, tak napiste od ceho?

smudli*
hodnocení

1x

Anál dělá jen kanál. Nedoporučuji, vytahne ho pak zasviněného od srač.k a hov.n...není o co stát.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snad na úvod svěřování se holek alespoň několik odkazů pro nastudování problematiky.

Zdravím!

krasna.nova.cz/... .

prozeny.cz/... .

kralovstvizen.cz/...

danys*
hodnocení

0x
Kupte si lubrikační gel a před stykem se pořádně vykaďte!
olinl
Souhlas s danys® a hladovět kvůli tomu je nesmysl. Sama si potom urči tempo a hloubku průniku. Pro většinu chlapů je to milá změna a i jiný prožitek. Není čeho se bát.

chachn
hodnocení

0x

hlavne mu nedovolte stridat dirky *tyty*

klystyr udelate jednoduse se sprchou, proste si do zadku napuste vodu a bezte si sednout na zachod, doporucuju to s tlakem vody neprehanet a tez s mnozstvim vody... tedy pokud ucitite ve strevech nejaky tlak, ihned prestante a vyprazdnete, pak muzete treba dvax zopakovat, aby bylo cisto

nektery zensky anal miluji, vetsina nesnasi a pripadne trpi... takze zkuste a i kdyby byl parter v osmem nebi a vy v bolestive kreci, budte k nemu uprimna a kvuli tomudle se neobetujte... s kazdym prunikem vam pusobi ruzne mikrotrhlinky...

joudic*
hodnocení

0x
Klystyr neni vubec treba.. Kdyz mate lepivy ho*en, tak holt neni nejlepsi den na takove radovanky :) Hlavne ho tam musite jakoby pustit.. Povolit sverac jako pri potrebe, pripadne "kousnout" poradne penis a povolit kdyz uz je uvnitr na zacatku, pomuze povolit sverac. Lubrikant z eshopu, pripadne z vaseho vzruseni plus hodne slin. Skoro kazda partnerka to mela po vyzkouseni rada a i sama si pak o to leckdy rikala. Hlavne pomalu treba jen jemnym stouchanim pri mazleni a kdyz to zacne bolet, tak holt pokracovani zase priste. Kdo si pocka, ten se docka.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

nad nekterymi odpovedmi se clovek fakt nasmeje , anal videl mozna tak v televizi ale radi co a jak a od ceho vytahne ptaka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]