Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserová operace očí

Od: dx odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám v plánu nechat si udělat laserovou operaci očí metodou 7D Diamant Lasik. Má s tímto zákrokem někdo zkušenost? Nebo s nějakým jiným laserovým zákrokem? Chci se nechat operovat ve Zlíně v Gemini. je mi 25 a jsem krátkozraký -1 dioptrie + mám naznačený astigmatismus do 0,7D.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
1) v daném postižení je operace nesmysl
2) v tomto věku je operace nesmysl.
Oči se budou dát operovat většinou jen jednou a po cca 10-15 ti letech bude oko na shodném postižení.
Konzultuje se svým lékařem!
doplněno 04.07.18 17:00: Víte kolik dioptrií ti známí umělci měli před operací? Lékař se s vámi pobaví o možnosti operace. U syna mi rozmluvil 3 dioptrie. Kolegyně měla 5, je to deset let zpět. Dnes musí nosit brýle. Druhá operace není možná.

m123*
hodnocení

1x

Kamarád tam kdysi byl a byl spokojenej, ale on měl cca 8 dioptrií. Myslím si, že s vaší vadou to budou jen vyhozené peníze.

laser*
hodnocení

0x
S dioptrií -1,00 na laserovou operaci? To snad nemyslíte vážně?
dx
hodnocení

Myslím to smrtelně vážně, prostě nechci nosit brýle, ani čočky. I takových lidí jako jsem já se našlo dost. Pouze jsem chtěl vědět, jestli konkrétně s tímto laserem má někdo zkušenost. Je pro vás těžké to pochopit?

Ostatním děkuji za odpověď, na operaci tedy nakonec nepůjdu. Přesto bych rád věděl, proč si například mnoho osobností nechalo tento zákrok udělat, modelky, herci, politici. Různé věkové kategorie. Pro ně to přeci musí být stejné riziko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]