Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám v plánu nechat si udělat laserovou operaci očí metodou 7D Diamant Lasik. Má s tímto zákrokem někdo zkušenost? Nebo s nějakým jiným laserovým zákrokem? Chci se nechat operovat ve Zlíně v Gemini. je mi 25 a jsem krátkozraký -1 dioptrie + mám naznačený astigmatismus do 0,7D.
Myslím to smrtelně vážně, prostě nechci nosit brýle, ani čočky. I takových lidí jako jsem já se našlo dost. Pouze jsem chtěl vědět, jestli konkrétně s tímto laserem má někdo zkušenost. Je pro vás těžké to pochopit?
Ostatním děkuji za odpověď, na operaci tedy nakonec nepůjdu. Přesto bych rád věděl, proč si například mnoho osobností nechalo tento zákrok udělat, modelky, herci, politici. Různé věkové kategorie. Pro ně to přeci musí být stejné riziko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.