Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis z účtu při změně banky

Od: valentina odpovědí: 13 změna:

chtěla bych změnit banku, přečetla jsem si, že mám mít s sebou výpis z účtu. tím je myšleno výpis plateb za poslední měsíc?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

2x

proc by se mel brat vypis z uctu? kde je receno ze nejaky ucet dotycny mit musel , at sem zakladal bezne ucty nebo sporici tak nikdy po me nechteli vypisy, taky jim do toho nic neni, stacilo na novy ucet vlozit 100,- nebo poslat overovaci platbu a hotovo

mate*
hodnocení

1x

V rámci bankovní mobility klientú si založíte u nové banky platební účet a vyplníte žádost o změnu platebního účtu,kde stačí uvést číslo účtu u staré banky.Banka celý proces/převod inkas,trv.příkazú a pod./ udělá za vás.Výpis k tomu není potřebný.

hodnocení

0x

Ano, je to ono, ale nejen výpis plateb, ale všech pohybů na účtu.

bjgdy
hodnocení

0x
To je trochu divný požadavek...

valentina
hodnocení

oni to mají na stránkách. že k přechodu z jiné banky potřebuji občanku a výpis z účtu. tak nevím..

Je to divné, do které chmcete přejít banky?

valentina
01.07.18 19:33
hodnocení

equa bank

mate*

Účet u equabank založíte online z domova bez návštěvy pobočky.

bjgdy
Nojo, ale ten výpis chtějí jen pokud tam chcete převést různé trvalé příkazy, chcete, aby vám tam převedli za vás peníze, zrušili ten minulý účet atd. Jinak ho nepotřebujete.

mate*
hodnocení

0x

Tak vemte sebou poslední výpis z účtu z banky,který vám chodí v papírové formě,nebo si v internetovém bankovnictví v sekci výpisy vytiskněte poslední výpis z účtu.

hodnocení

0x

"...že mám mít s sebou výpis z účtu"

To se mi nelíbí, podle mě do toho nikomu nic není. Docela bych se rozmýšlel, jestli chci mít účet u banky, která po mně chce takové informace.

fialka2
hodnocení

0x

Docela podivné chování banky. Co je jí po tom, jaký máte výpis účtu a u které banky? Do takové banky bych ani nevstupovala. Tohle by mě varovalo.

hodnocení

0x
Vezměte poslední výpis z účtu co máte. Podle mě je to jen kvůli ověření původního čísla účtu a zařízení celého přenosu mezi bankami. Vždyť se s tím chlubí, že vše zařídí za vás. Je logické, že správnost údajů je klíčová a ověření z výpisu je stoprocentní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]