Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou prázdniny a já jsem líná

Od: jjj odpovědí: 9 změna:
Lidi, začaly prázdniny a já mám toho hodně na práci! Jsem si řekla, že se budu učit rusky, posilovat, užívat si každý den! Jenže já jen doma sedím a nechce se mi nic dělat:DD Jsem strašně líná! Pomoc jak se.zbavit lenosti?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
No, co se třeba začít učit rusky, posilovat...

hodnocení

1x

Prázdniny jsou druhý den - je potřeba si teprve zvyknout na to, že se něco změnilo. Když se vám zatím nechce, je to v pořádku - za pár dní vás nicnedělání bavit přestane. Myslím, že dva měsíce sedět doma a nudit se nevydržíte.

hodnocení

0x

Já taky ;). U kompu je to ještě horší. Chce to přepnout na "jinej program". Třeba vyrazit ven.

Vstávám a jdu mejt nádobí.

blanka33*
hodnocení

0x

Ahoj, najdi si venku něco, co tě bude lákat víc, než sezení doma u televize. To už víš jen ty, co tě láká, co tě baví. Jestli jsi líná, nevyřešíš to tím, že si sedneš k počítači a zeptáš se, co máš dělat, když to víš sama nejlépe. ;) Jestli máš ráda sport, tak běž ven a zaběhej si na čerstvém vzduchu. Doma se můžeš zbavit lenosti tím, že pomůžeš mamce s úklidem, umyješ nádobí, utřeš prach,... atd. ;) Je spoustu možností, co o prázdninách dělat, jen musíš přijít na to, jakou možnost bys ráda využila.

warca
hodnocení

0x

Hej, taky bych byla ráda líná :D

Ale čekají mě zkoušky z autoškoly... Takže se drtím otázky -_-

Užij si prvních pár dnů lenosti, a pak se až stresuj, že nic neděláš :D

iz*
hodnocení

0x

Prázdniny začínají teprve zítra, dneska si ještě můžeš dovolit lenošit. (–:

72mona3*
hodnocení

0x

Činnost je vymyšlena, jen se do toho donutit, co? :-D

Jedině si stanovit pevný program. Na stejném pricipu, jako funguje budík. Když zazvoní, víte že musíte vstát. Stejně si musíte "zazvonit" i na činnost. Třeba úterý čtvrtek posilovna. Hodinu si stanovte pevně. Atd. Žádné výmluvy, tečka. M.

hodnocení

0x

Dnešní den je nějak jiný. Jsem spavá. Spala jsem do oběda, spala jsem po obědě a v noci budu určitě spát naprosto klidně. Někdy je dobře poslouchat, co tělo říká. ;) Dnešní den je spací. Dneškem se vůbec neřiďte! Zítřek bude jiný, činorodý.

hodnocení

0x
Lide...Tak buď líná celé prázdniny.
Rodiče tě zhynout nenechají !
Ostatně,vždyť jsi svůj dotaz zařadila do rubriky "hobby." ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]