Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju letenku?

Od: petrj odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, asi před měsícem jsem si koupil letenku z Prahy do Frankfurtu u společnosti Lufthansa. Platba proběhla v pořádku a když se přihlásím na jejich stránky tak mi to ukkáže moje zarezervované sedadla, booking code, nebo electronic ticket number. Na mail mi ale nic nepřišlo. Naposledy jsem letadlem letěl jako dítě, a vůbec nevím co je teď potřeba. Bude jim stačit vytisknutý intinerář? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Před odletem (obvykle tak týden) provedete tzv. "check-in" na stránkách dopravce, tedy Lufthansy, na podlkadě booking codu a/nebo electronic ticket number. Jako potvrzení by vám měl na email přijít "boarding pass", popř. další elektronické prostředky, s jejichž pomocí např. v mobilním telefonu se v pohodě dostanete přes odbavení na letišti.

Podrobnosti byste měl najít na stránkách dopravce. Každý dopravce to totiž má upravené po svém, takže univerzální návod je problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]