Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flek po klíštěti

Od: blankab odpovědí: 6 změna:
Dobry den,moje 4leta dcera mela na zadech prisate malinkate kliste,ale flek mela velky.Po vytazeni se flek zmensil,ale mela teplotu a i zvracela.Doktorka ji radeji predepsala antibiotika.Ta teplota a zvraceni prisli treti den od prisati a druhy den po vyndani klistete.Doktorka presne nevedela,zda je to od klistete,tak ji radeji predepsala ty antibiotika.Co myslite,mohla by to byt borelioza?
Flek po klíštěti
Flek po klíštěti #2
Flek po klíštěti #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dovolím si upozornít na možnost poslat na rozbor to klíště, podle obrázku ho máte. Ale to je placené

hodnocení

1x

Myslím, že doktorka postupovala správně. Nahlédněte sem.

A pokud by potíže přetrvávaly, požádejte doktorku o laboratorní testy a trvejte na nich. Ovšem zatím je brzy.

hodnocení

0x

To se s jistotou zjistí z krve, ale ne hned. Lze to zjistit z krve za určitou dobu, ale to nevím. Doktorka vás mela pozvat na odběr, si myslím.

hodnocení

0x

Naprosto správný postup, po 6 týdnech testy na borreliozu, v případě pozitivity další antibiotika delší dobu /i 6 týdnů/

hodnocení

0x

Opravdu moc se divím, že vás doktorka neposlala na odběry, já klíště neměla, kousl mě nějaký komár, flek se tam udělal, do druhého dne byly hotové odběry, dostala jsem antibiotika a musela ještě v rozmezí 3 měsíců na další2 odběry

A k čemu ty odběry byly? Lepčí je "udělat odběr klíštěti" aspoň takhle bezprostčedně, (Pravda, s komárem je toasi složitější)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma flek po klíštěti

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]